Meny

Dame betaler 1,2 millioner i året for å bo på luksuriøst cruiseskip

HJEM: Cruiseskipet Crystal Serenity gjester opp til 1070 passasjerer. Lee Wachtstetter er en av dem, og hun bor der fast for 1,2 millioner kroner i året. Foto: Courtesy of Crystal Cruises
Lee Wachtstetter (86) har bodd på cruiseskipet Crystal Sernity i nesten syv år.

Da 86 år gamle Lee Wachtstetter ble enke, fulgte hun datterens råd og solgte sin luksusbolig i Florida. Resten av livet ville hun tilbringe på et cruiseskip.

Nå har hun bodd på skipet Crystal Sernity i nesten syv år. Før det bodde hun på Holland America-skipet i tre år.

Les også: Nytt cruiseskip ansetter kun roboter i baren

Vært på over 200 cruise

Det var hennes avdøde ektemann som vekket hennes forkjærlighet for cruise-livet.

– I vårt 50 år lange ekteskap dro vi på 89 cruise. Siden da har jeg gjennomført nesten 100 til, pluss 15 verdenscruise, sier Wachtstetter til Asbury Park Press.

Den eldre damen sluttet å telle hvor mange land hun hadde besøkt da antallet passerte 100. Nå går hun nesten aldri i land lenger, fordi hun mest sannsynlig har vært der før. Dessuten liker hun å ha skipet for seg selv når alle går i land.

Les også: Slik ble det «norske» cruiseskipet 30 meter lengre

Lever eventyr-livet

Hun planlegger å ende sine dager ombord i et cruiseskip.

– Dagen før ektemannen min døde av kreft i 1997 sa han til meg at jeg ikke måtte slutte å dra på cruise. Så her er jeg og lever et avslappet, eventyrliv, sier Lee Wachtstetter til Asbury Park Press.

Det avslappende luksuslivet koster enken 164 000 amerikanske dollar i året, eller omtrent 1,2 millioner norske kroner.

Tiden får hun til å gå ved å brodere på dagtid, og danse på kveldstid. Hun har blitt god venn med deler av besetningen om bord, og møter stadig nye, spennende mennesker hun liker å prate med.

Les også: Her kræsjer han ferja på land - med vilje

Stillbilde av en dansende Lee Wachtstetter fra en video lastet opp på Youtube jula 2013.Stillbilde av en dansende Lee Wachtstetter fra en video lastet opp på Youtube jula 2013.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus