Meny

81-åring fikk telefonregning for telesex

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 81 år gammel kvinne på Askøy utenfor Bergen har fått en regning på 3.000 kroner for å ha benyttet en sextelefon i 83 minutter.

–– Forferdelig. Helt grusomt. Dette stresser meg veldig. Det verste er å bli beskyldt for å ha ringt en slik tjeneste. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, sier hun til Bergensavisen.

Det er selskapet Hotline Tele LTD som har sendt regningen. Selskapet er kjent av Forbrukerrådet fra før av. For noen år siden sendte de også samme type regninger til eldre damer.

Regional informasjonssjef i Telenor, Per A. Meling, oppfordrer folk som har fått slike regninger til å kontakte Forbrukerrådet.

– Jeg ville aldri betalt regningen. Dette virker veldig useriøst, sier Meling.

I følge Forbrukerrådet er bevisbyrden i slike tilfeller ikke hos kunden, men hos den som har sendt regningen.

– Skriv et brev hvor du forklarer at du ikke har benyttet deg av tjenesten. Det er de som sender kravet som har bevisbyrden, understreker Martin Skaug Halsos, kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet. (©NTB)

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus