Ny seier for Minnesota Wild – Zuccarello med to assister

Minnesota Wilds Marcus Foligno feirer kampens første mål med Mats Zuccarello (til venstre) i bortekampen mot Chicago Blackhawks fredag lokal tid. Wild vant til slutt 5-1. Foto: Nam Y. Huh / AP / NTB Foto: NTB

Minnesota Wild hadde få problemer i bortekampen mot Chicago Blackhawks lørdag. Til slutt vant Wild 5-1. Mats Zuccarello noterte seg denne gang for to assister.

Wild feide Blackhawks av banen allerede i første periode, som de vant med 3-0. Mats Zuccarello noterte seg for to assister i denne perioden.

Marcus Foligno åpnet ballet etter bare snaue tre minutt perioden, og da Ryan Hartman fulgte opp med 2-0 etter fire minutt, ble Kirill Kaprizov og Mats Zuccarello kreditert for målgivende.

Nordmannen sto også bak assisten på 3-0 målet, som kom etter 17 minutter, igjen ved Ryan Hartman. Igjen ble også Kaprizov kreditert for målgivende.

I andre periode vant Wild 2-0 etter scoringer av Calen Addison og Brandon Duhaime.

I tredje periode fikk Blackhawks sitt trøstemål etter 14.57 ved Dylan Strome. Mats Zuccarello hadde to skudd på mål, ett som ble blokkert og ett som gikk over.

Nordmannen fikk 17 minutter og 22 sekunder på banen og noterte seg altså for to målpoeng i oppgjøret. Hittil denne sesongen har han 11 scoringer og 21 assister.