Martinez avgjorde i ekstraomganger for Bayern München i superligafinalen

Bayern München sikret seg en ny tittel da Sevilla ble slått 2-1 etter ekstraomganger i superligafinalen i Budapest torsdag kveld. goalkeeper Manuel Neuer holds the trophy as team mates celebrate after the Uefa Super Cup Foto: Laszlo Balogh / AP / NTB Foto: NTB scanpix

Titteljakten for Bayern München fortsetter og sent torsdag kveld sikret de seg en ny pokal med 2-1 over Sevilla i superligafinalen i Budapest.

Javi Martínez ble matchvinner med sin heading 14 minutter ut i første ekstraomgang.

En corner ble klarert, men Alaba sender ballen tilbake inne i feltet hvor Martinez setter hodet til. Flere mål ble det ikke og Bayern München har dermed vunnet det som vinne kan denne sesongen.

Sevilla tok ledelsen på straffespark 13 minutter i 1. omgang. Straffesparket satte Lucas Ocampos i mål. 34 minutter ut i omgangen kom utligningen, og den sto Leon Goretzka bak.

Det ble en fortjent seier for Bayern München til tider kjørte over det spanske laget som vant europacupen i sommer.