Tredje strake tap for Florø

Florø gikk på sitt tredje tap på rad da laget røk 1-5 for Grorud i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball for menn lørdag.

Kevin Mankowitz sendte Grorud i føringen etter 17 minutters spill. Lagene gikk i garderoben etter første omgang på stillingen 1-0 til Grorud.

Florøs Hasan Kurucay pådro seg rødt kort ti minutter ut i andre omgang, og Oliver Edvardsen scoret 2-0-målet seks minutter senere. Grorud-spilleren står med åtte seriemål i år. Innbytter Thierry Dabove la på til 3-0 for Grorud etter 77 minutter. Han hadde vært på banen i bare åtte minutter. Sju minutter senere reduserte Florø ved innbytter Thomas Hallstensen. Han hadde akkurat blitt byttet inn. Mankowitz scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-1 fire minutter før slutt, og fire minutter senere økte Grorud ved Dabove.

Florøs Simen Reksten Solheim og Oliver Rotihaug fikk se det gule kortet. Det røde kortet til Kurucay var Florøs tredje utvisning i årets sesong.

Etter lørdagens kamp er Grorud på førsteplass, mens Florø ligger på niendeplass.

Florø møter Mjølner 24. august, og Grorud spiller neste kamp mot Odds 2.-lag to dager senere. (©NTB)