Spalletti straffes for vill målfeiring

Inter-trener Luciano Spalletti må stå over en kamp etter uønsket oppførsel under Serie A-kampen mellom Inter og Sampdoria lørdag. Foto: Simone Arveda / ANSA via AP / NTB scanpix
Inter-trener Luciano Spalletti må stå over en kamp etter uønsket oppførsel under Serie A-kampen mellom Inter og Sampdoria lørdag. Foto: Simone Arveda / ANSA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Inter-trener Luciano Spalletti må se neste kamp fra tribunen på grunn av sin elleville feiring av 1-0-scoringen i tilleggstiden i helgens kamp mot Sampdoria.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spalletti ble sendt på tribunen etter å ha skreket mot TV-kameraene da Marcelo Brozovic scoret seiersmålet fire minutter på overtid.

I et offisielt kampnotat heter det at treneren viste «en kontroversiell holdning mot fjerdedommeren». Spalletti ble advart etter kampen, men utvisningen førte ikke direkte til suspensjonen han nå har fått. Det var dommerpanelet i den italienske ligaen som i ettertid bestemte at treneren skulle straffes.

– Jeg er lei meg for det som skjedde, men jeg har ikke mer å legge til, sa Spalletti mandag.

Han hevder likevel sin uskyld.

– Det var et så viktig mål, det var som en feiring, og de tolket det som noe med for mye emosjonell reaksjon. Jeg gjorde ikke noe galt, sier italieneren.

Inter har anket dommen og håper at Spalletti blir klar til tirsdagens oppgjør mot Fiorentina på San Siro.

Den sene scoringen sørget for sesongens andre seier for den italienske storklubben. Inter ligger på niendeplass med sju poeng etter fem kamper.