Thingnes Bø tok helt fri for bryllupsfeiring

Johannes Thingnes Bø har kost seg i sommer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Johannes Thingnes Bø har kost seg i sommer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Johannes Thingnes Bø har virkelig koblet av i juli. Skiskytterforbundets idrettssjef Odd-Bjørn Hjelmeset unner landslagsstjernen å ta helt fri.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Johannes Thingnes Bø giftet seg med Hedda Dæhli Bø 30. juni. Etter feiringen har man kunnet se Bø legge ut Instagram-bilder fra Venezia, Liseberg og Stavern-festivalen.

Idrettssjef i Norges Skiskytterforbund, Odd-Bjørn Hjelmeset, er ikke bekymret for formen til landslagets største stjerne før Blinkfestivalen.

– Johannes har slått helt av med feiring og ferie. Det mener jeg har vært rett for ham. Han er ikke jeg bekymret for, sa Hjelmeset til NTB.

Mot langrennseliten

Thingnes Bø får et brutalt møte med virkeligheten når han i tillegg til å være med på skiskytterkonkurransene også skal prøve seg mot langrennseliten i Lysebotn Opp.

– Vi har et par som skal prøve seg på Lysebotn Opp. Det blir spennende, sa Hjelmeset.

Det norske skiskytterlandslaget stiller med de fleste av sine utøvere på alle øvelser.

– Jeg tror det blir både norske og utenlandske som viser seg fram. Vetle (Sjåstad) Christiansen) er ny på landslaget og er i form. I tillegg får vi se Erlend (Bjøntegaard), Henrik (L'Abée-Lund) og Lars Helge (Birkeland). Det blir spennende, lovet idrettssjefen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tarjei Bø med sykdomstrøbbel

En som ikke er i storform er Tarjei Bø. Storebror Bø har vært syk i en måned med en forkjølelse som ikke slipper taket. Landslagsledelsen finner ikke svar på hva som feiler 30-åringen.

– Tarjei er lurven. Vi finner ikke ut hva det er. Han er i trening, men han har en forkjølelse som ikke slipper taket. Han har prøvd seg på trening, men sier at han ikke er hundre prosent. Det er kjedelig for hans del, sa Hjelmeset.

– Han har hatt det en måneds tid, men det er ingenting farlig. Dette er Tarjei i et nøtteskall. Han kan være syk som nå, og så blir han rå når sesongen starter. Jeg er ikke bekymret, fortsatte han.

Blinkfestivalen åpner onsdag og varer til og med lørdag.