Nytt møte med Schwartzman for Ruud

Casper Ruud møter Diego Schwartzman i 1. runde i ATP-turneringen i Hamburg kommende uke. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Casper Ruud møter Diego Schwartzman i 1. runde i ATP-turneringen i Hamburg kommende uke. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Casper Ruud møter sin argentinske kjenning Diego Schwartzman i 1. runde i ATP-turneringen på grus i Hamburg. Det blir tredje gang dette året de to møtes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Schwartzman er for tiden ranket som nummer 12 i verden og blir den høyest rangerte spilleren den norske 19-åringen har møtt så langt i karrieren.

Han møtte argentineren i Rio de Janeiro hvor han tapte etter å ha trukket seg med en skade. Schwartzman slo også Ruud i 2. runde i Australian Open i januar.

I Båstad-turneringen ble det stopp for nordmannen mot franske Richard Gasquet i kvartfinalen, men på veien dit slo han den spanske veteranen David Ferrer.

Ruud fikk wild card i ATP500-turneringen i Hamburg, mens Schwartzman er annenseedet. Det er østerrikeren Dominic Thiem som er toppranket. Thiem tapte årets finale i Roland-Garros-turneringen.