Meny

Curling menn, Norge - Canada 4–10, Norge - Kina 5–7:

Tredje strake tap for curlinglaget

Thomas Ulsrud og Norge endte Valentinsdagen med to strake tap. (Foto: Reuters / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas Ulsrud og Norges curlinglag innledet OL med tre seirer. Etter 4-10 mot Canada og 5-7 mot Kina fredag har de fulgt opp med tre strake tap.

Dermed er feilmarginen trolig brukt opp. Nå må Norge sannsynligvis vinne resten av kampene for å ta seg til semifinale.

Les også: Curling-Trulsen kastet bort fra tribunen

Torsdag fikk de norske sitt første tap mot Sverige. Tidlig fredag fulgte de Canada til 3-3 etter seks omganger, men seiershåpet ble knust med 0-4 i omgang sju. Det endte 4-10.

Norge reduserte til 4-7 i den åttende omgangen. Flere trodde Ulsrud og lagkameratene skulle gi opp kampen da, men de valgte å fortsette. I den niende omgangen ventet bare mer motgang, for den vant Canada hele 3-0. Da ga nordmennene omsider opp.

Mot Kina ledet Norge 2-1 etter tre omganger, men Kina scoret to poeng både i fjerde og sjette omgang og ga aldri fra seg ledelsen. De fire siste omgangene endte med ett poeng til laget som hadde sistestein, og det var ikke nok for de norske.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus