Meny

EM over for Bøkko

Håvard Bøkko ødela skulderen under lørdagens 500 meter. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håvard Bøkkos EM er historie. Han er skadd i en skulder etter et fall.

Bøkko falt i siste ytre på åpningsdistansen 500 meter og slo skulderen. Han måtte trekke seg fra mesterskapet på grunn av skaden. Etterpå satt Hol-løperen lenge i garderoben og deppet.

– Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får fullført her. Skøyten bare forsvant under meg. Det neste som skjedde, var at jeg lå i puten. Det er jævlig uheldig at det skjer så fort. Vanligvis klarer jeg å ta meg inn igjen, men nå gikk det så fort, sa Bøkko til NTB.

Hallingdølen har slått skulderen ut av ledd ved flere anledninger, men det skal ikke ha skjedd lørdag. Likevel skaper skulderskaden usikkerhet en drøy måned før OL-ilden tennes i Vancouver.

Bøkko skulle sjekkes av lege lørdag ettermiddag og må ta det med ro de neste dagene.

– Nå skal han ta det med ro, og så skal vi få undersøkt skulderen ordentlig. Først må vi få undersøkt skulderen av ortoped, og så må vi få gjort videre undersøkelser, sa Olympiatoppens lege Tonje Flørenes til NTB.

– Skulderen er ikke ute av ledd, og det er bra, sa assistent trener Johann Olav Koss til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus