Meny

Nordtveits første seier i Bundesliga

SEIER: Håvard Nordtveit og Nürnberg vant mot Borussia Mönchengladbach. Her i duell med Thorben Marx. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håvard Nordtveit spilte 90 minutter for Nürnberg da klubben tok sin første seier for sesongen hjemme mot Borussia Mönchengladbach.

Vertene vant 1-0 etter en tidlig scoring av midtbanespilleren Peer Kluge. Nordtveit, som storspilte som sentral midtbanespiller i forrige serierunde, var tilbake på sin vante plass i midtforsvaret.

Nürnberg gikk ut i en defensiv 5-4-1-formasjon og holdt unna for gjestene etter den perfekte starten på kampen.

Bayern München ser ut til å endelig være tilbake på vinnersporet og nedsablet sin gamle rival Borussia Dortmund med hele 5-1 på bortebane. Seieren tok det sørtyske stjernegalleriet opp på fjerdeplass på tabellen med åtte poeng.

Hamburg og Leverkusen topper den tyske toppserien med 13 poeng etter sine seirer lørdag mot henholdsvis Stuttgart og Wolfsburg.

Mladen Petric, Eljero Elia og Zé Roberto scoret målene da Hamburg beseiret Stuttgart 3-1 i kveldskampen og gjenerobret tetplassen Leverkusen hadde fått låne noen timer.

– I dag viste vi stor tålmodighet og vinnervilje. Det er vidunderlig å se navnet vårt øverst på tabellen, sa Hamburg-trener Bruno Labbadia.

Leverkusen nedkjempet tittelforsvarer Wolfsburg 3-2 på bortebane. Simon Rolfes scoret to av målene i en kamp der Wolfsburg-keeper Diego Benaglio ble utvist i første omgang. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus