Mann pågrepet etter voldshendelse i Oslo – én kritisk skadd

En person skal ha blitt påkjørt av en bil og deretter trolig slått og sparket flere ganger på Torshov i Oslo torsdag kveld. Vedkommende betegnes som kritisk skadd. Foto: Frederik Ringnes / NTB
En person skal ha blitt påkjørt av en bil og deretter trolig slått og sparket flere ganger på Torshov i Oslo torsdag kveld. Vedkommende betegnes som kritisk skadd. Foto: Frederik Ringnes / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 30-årene ble kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en bil, og deretter slått og sparket i Oslo. Han er nå utenfor livsfare. En mann i 20-årene er pågrepet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En person skal ha blitt påkjørt av en bil og deretter trolig slått og sparket flere ganger, opplyste politiet på X ved 23.30-tiden torsdag kveld.

Vedkommende ble alvorlig, trolig kritisk skadd. Til NRK opplyser politiet at den skadde skal være utenfor livsfare.

Voldshendelsen fant sted på Torshov i Oslo. Bilen forsvant fra stedet før politiet ankom – og det ble søkt med flere patruljer etter en eller flere gjerningspersoner. Natt til fredag ble en person pågrepet.

– Han ble pågrepet på Rodeløkka etter en liten løpetur fra patruljen som oppdaget ham, melder politiet i en melding til pressen natt til fredag.

Politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli opplyser til VG at den fornærmede er en mann i slutten av 30-årene, mens den pågrepne er en mann i slutten av 20-årene.

– Begge to er kjente for oss, sier Stokkli.

Til avisen opplyser politiet at de har kontroll på ytterligere én person som kan knyttes til hendelsen.