Meny

Østfoldbakeri tabbet seg på nett - deler ut kaker for 100.000 kroner

Driftsleder for Råde Bakeri utsalg, Linda Fredriksen, deler ut ostekake til én av de over 170 vinnerne av en ostekake, Gerd Wenche Bråthen. Egentlig skulle bare én kake deles ut i Facebook-konkurransen. Foto: Torgeir Snilsberg / Moss Avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Råde Bakeri hadde konkurranse på Facebook, men glemte å skrive at de bare ville trekke én vinner. Nå deler de ut kake til alle riktige svar.

Onsdag 5. juli hadde Råde Bakeri i Østfold konkurranse på Facebook hvor premien for riktig svar var en ostekake. Uheldigvis for bakeriet glemte de å skrive at de bare ville trekke én vinner blant de riktige svarene.

Da det i løpet av få timer kom inn 170 riktige svar og bakeriet skjønte hva som var i gjære, kunne de trolig skrevet en kontramelding hvor de beklaget røra. Men konditorene viste seg å være skikkelig gode på bunnen, og bestemte seg likeså gjerne for å heve seg over tabben og snu det hele til noe eggstremt søtt og raffinert:

De krummet nakken og deler ut en ostekake til alle de 170 som kom med riktig svar.

– Ja, vi ville gjøre dette på en ordentlig og skikkelig måte. Det fortjener kundene våre. Og vi synes bare det er kjempehyggelig at så mange svarte riktig og at alle disse nå vinner en ostekake av oss, sier driftsleder Linda Fredriksen i Råde Bakeri Utsalg til Moss Avis - som har omtalt saken under tittelen «Denne Facebook-tabba tar kaka».

Les også:  «Kvil i fred på begge sider»

Ikke akkurat småsmuler

Drøye 170 ostekaker tilsvarer månedspremier for nesten 15 år. Med en utsalgspris på 690 kroner kaka, blir ikke summen av gryna akkurat småsmuler. Til sammen er verdien på over 100.000 kroner.

Men de som har vunnet ostekake, må nok smøre seg med tålmodighet enda noen dager, forteller Linda Fredriksen til ABC Nyheter.

– Vi er midt i høysesongen nå, så vi begynner først å levere ut ostekakene etter første august.

Hun er veldig glad for den positive reaksjonen de har fått på det som i utgangspunktet var en tabbe.

– Det er utrolig hyggelig når vi kan spre glede og vi får så god respons, forteller Fredriksen.

– Vil du si at det er en kremjobb?
– En kremjobb? Ja, haha. Det er det!

Les også:   Bestilte to kaker – fekk éi med denne teksten

Populært