Meny

Tre videregående-elever i Oslo tiltalt for narkotikabruk og vold

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre videregåendeelever i Oslo er tiltalt for bruk av hasj og vold på skolen, samt for å levere falske innkallinger til legetimer. 

Flere av forholdene skal ha skjedd på Ulsrud videregående skole, ifølge VG.

I et av tilfellene i samletiltalen mot de tre, skal en av dem ha utført flere voldshandlinger mot en medelev før han skal ha forsøkt å true til seg penger og en mobiltelefon.

En annen av ungdommene er tiltalt for å ha påført en gutt hjernerystelse gjennom å ta tak i kjeven hans og dytte ham inn i en murvegg. En av dem skal også ha forfalsket innkallinger til lege- og tannlegetimer for å dokumentere fravær overfor skoleledelsen.

I tillegg skal de tre ha vært i besittelse av og/eller ha røykt hasj ved lunsjtider på den videregående skolen de gikk på.

Flere medier refererte fredag en bekymringsmelding rektor David Dunlop på Ulsrud videregående har oversendt til politikere i Oslo kommune.

I brevet beskriver rektoren ifølge TV 2 en situasjon ved skolen som har blitt betraktelig mer utrygg de siste to årene.

Skolen mener å vite at det foregår omfattende narkotikasalg på og rundt skolen, hovedsakelig utenfor skoletiden. Vektere er satt inn ved skolen etter en bekymringsmelding fra lærerne tidligere denne måneden.

Populært