Meny

Mann forsøkte å kjøre ned politifolk

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 40 år gammel mann forsøkte natt til søndag å kjøre ned to polititjenestemenn i Grimstad. Mannen ble senere pågrepet etter å ha hoppet ut av et vindu i andre etasje i huset sitt.

Det var like før klokken 02 natt til søndag at politiet ble tipset om at en bil hadde rygget på en annen bil på en bensinstasjon i Grimstad, og deretter stukket fra stedet. Politiet sendte ut en patrulje som etter hvert klarte å spore opp synderen.

– Politiet gjorde seg til kjenne, men mannen satte opp farten og kjørte rett mot polititjenestemennene, som måtte hoppe unna, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NRK.

Politiet klarte å spore opp mannen, men da de kom frem til huset hans, nektet han å åpne døren. Isteden sprang han opp i andre etasje og hoppet ut av et vindu. Politiet klarte imidlertid å få tak i mannen kort tid etter.

– Han er nå siktet for promillekjøring og for å ha stukket fra et trafikkuhell uten å gjøre seg til kjenne, sier operasjonslederen.

Mannen ble sendt til sykehus for behandling av skadene, men ble etter hvert utskrevet og satt i arresten.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus