Meny
Nyheter
Brannmann omkom etter slukking av skogbrann i Akershus
En brannmann døde søndag på Ullevål sykehus etter en ulykke under slukking av en skogbrann i Akershus. Ifølge brannvesenet fikk mannen et akutt helseproblem.
Elleville jubelscener i Paris
Jublende og syngende franskmenn til fots, på motorsykkel og i bil fylte gater og parker i Paris da det ble klart at Frankrike var blitt verdensmester i fotball.
Over 600 soldater savnet etter Boko Haram-angrep i Nigeria
Opptil 670 nigerianske soldater er savnet etter at Boko Haram-opprørere angrep en militærbase nordøst i Nigeria, ifølge militærkilder.
To personer påkjørt i Risør
To personer, inkludert en som satt i en elektrisk rullestol, er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil i Risør sentrum.
Brann på videregående skole i Lillestrøm
Det brenner i et av byggene på Skedsmo videregående skole i Lillestrøm.
Tyskland tar imot migranter fra skip som avvises av Italia
Tyskland lover å ta imot 50 av de 450 menneskene om bord på to skip fra EUs grensestyrke som nektes å legge til kai i Italia.
Modric kåret til VMs beste spiller
Luka Modric måtte svelge et skuffende finaletap i fotball-VM, men han ble hyllet som turneringens beste spiller og tildelt «gullballen».
USA og Nord-Korea enige om å lete etter levninger av amerikanske soldater
USA og Nord-Korea er blitt enige om å lete etter levninger av 5.300 amerikanske soldater som døde under Koreakrigen, men som ikke er lokalisert.
Degenkolb sikret seieren etter dramatisk Tour de France-etappe
John Degenkolb vant søndagens Tour de France-etappe til Roubaix. Nesten samtlige sammenlagtkandidater veltet, og verst gikk det utover Richie Porte som måtte bryte.
Omstridt VAR-straffe hjalp Frankrike til VM-tittelen med 4-2 over Kroatia
Et omdiskutert VAR-straffespark for hands, satt inn av Antoine Griezmann, ga Frankrike ledelsen for godt da Kroatia ble slått 4-2 i VM-finalen i fotball.