Meny
Nyheter
Merkel forsøkte å overbevise tvilerne siste dag før valget
Tysklands statsminister Angela Merkel brukte valgkampens siste dag på å appellere til den store velgergruppen som fortsatt ikke har bestemt seg. 
Oslo S er stengt for trafikk
Oslo S er stengt for trafikk på grunn av en feil som hindrer grønt lys, melder Bane Nor. Det er ikke klart hvor lang tid det vil ta å rette feilen.
Storseier sendte Manchester City på tabelltopp
Crystal Palace yppet seg innledningsvis mot Manchester City, men var fullstendig sjanseløse da Pep Guardiolas mannskap giret opp og til slutt sikret 4-0-seier.
Nederlandsk hjelperytter slo til med overraskende VM-gull
Nederlands hjelperytter Chantal Blaak tok sjansen med litt under ti kilometer igjen og tok en uventet seier på kvinnenes fellesstart i sykkel-VM i Bergen. 
USA-støttede styrker har gjenerobret Syrias største gassfelt fra IS
USA-støttede styrker gjenerobret lørdag Syrias største gassfelt fra jihadistgruppen IS, sier en høytstående tjenesteperson i Syrian Democratic Forces (SDF).
Bergen blir ikke vertsby for Europride
Bergen vant ikke fram med sin søknad som vertsby for Europride-festivalen 2020. Det skeive miljøet skal i stedet for feire i Thessaloniki i Hellas.
TV 2 eneste søker som kommersiell allmennkringkaster
TV 2 har søkt om å fortsette som kommersiell allmennkringkaster. Søknadsfristen for ny avtale med staten utløp lørdag. Det er ingen andre søkere.
Mexico rammet av kraftig etterskjelv
Et kraftig etterskjelv har rammet Mexico by, og flere innbyggere melder at de har kjent bygninger svaie.
Svensk politi bygger om politihusets garasje før nazidemonstrasjon i Göteborg
Før neste ukes nazidemonstrasjon i Göteborg bygger politiet om politihusets garasje for å få plass til flere hundre demonstranter.
Nazidemonstrasjon i Fredrikstad
En håndfull medlemmer av den høyreekstreme gruppen Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) demonstrerte i gågata i Fredrikstad lørdag ettermiddag.
Populært