Meny
Nyheter
Trump nominerer Rosen til ny visejustisminister
President Donald Trump har nominert Jeffrey Rosen til å overta som visejustisminister etter Rod Rosenstein.
Putins popularitet faller før årlig tale
Russlands president Vladimir Putins opplever et fall i populariteten utenom det vanlige på hjemmebane i forkant av hans årlige tale om rikets tilstand.
Bøhler tror bosettingspause i Oslo ikke vil hjelpe nok
Ap-politiker Jan Bøhler støtter en bosettingspause i Oslo øst, men tror ikke det vil monne så lenge innvandrere fra distriktene fortsetter å flytte til byen.
CNN: Trump-administrasjonen henter midler til Mexico-mur tross søksmål
Det hvite hus går videre med planene om å bygge en mur på grensa til Mexico, tross flere søksmål mot president Donald Trump, melder CNN.
Ap-ordfører i Finnmark ber politikere i Oslo respektere lokale vedtak
Sør-Varanger-ordfører Rune Rafaelsen (Ap) synes det er feil at politikere i Oslo skal overstyre Kvalsund kommune og Finnmark fylkeskommune.
Rekordpågang hos Datatilsynet etter nye personvernsregler
Datatilsynet fikk inn nesten 930 flere avviksmeldinger i 2018 enn året før. Mange av dem kom etter at EUs nye personvernsreglene trådte i kraft i fjor sommer.
Venezuelas forsvarsminister: Militære lojale til president Maduro
Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino sier militæret er lojale til president Nicolás Maduro og sier de ikke vil bidra til å bryte blokaden ved grensene.
Kripos kritiserer forslag om digitalt grenseforsvar
Kripos mener det er rettslig og etisk «uholdbart» at det digitale grenseforsvaret kan finne informasjon om seksuell misbruk av barn på nett, uten å dele det.
Mann alvorlig skadd i mulig knivstikking i Oslo
En mann er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter at han ble funnet skadd i en trappeoppgang på Torshov i Oslo tirsdag kveld. En mann er pågrepet.
Trump-administrasjonen kutter 3,4 milliarder dollar til California
California har fått beskjed om Trump-administrasjonen vil droppe støtten til delstatens lyntogprosjekt og kreve at den betaler tilbake allerede utbetalt støtte.