Meny
Nyheter
Antidopingledere til angrep på WADA-anbefaling
Antidopingledere fra 13 land, blant dem Norge, reagerer kraftig på at WADA anbefaler å oppheve utestengelsen av Russlands skandalebefengte antidopingbyrå.
Politiet uten spor i grov voldssak på Kvamsfjellet
Politiet står uten spor etter noen gjerningsmann etter at en kvinne ble funnet med alvorlige hodeskader i en campingvogn på Kvamsfjellet søndag.
Ungarsk lavprisselskap kommer til Gardermoen
Ungarske Wizz Air starter i april neste år opp med en daglig direkterute mellom Oslo og Gdansk. Flygingene vil skje fra Oslo lufthavn.
Sterk uro for enslige asylbarns kår i Norge
Regjeringen har gjentatte ganger fått krass kritikk for oppfølgingen av enslige mindreårige asylsøkere. Dagens praksis er ikke god nok, ifølge Redd Barna.
Trondheims ordfører: – Utrolig trist
Den siktede for dobbeltdrapet i Trondheim er en afghansk asylsøker med uavklart situasjon. Ordføreren er kritisk til håndteringen av de unge asylsøkerne.
Kortsvindel øker – nordmenn blant de som rammes hardest
– De nye betalingskortene gjør det helt klart enklere for svindlerne å stjele pengene dine, forteller sikkerhetsekspert.
EU fastholder at sivile må beskyttes i Idlib
Buffersonen som Russland og Tyrkia er blitt enige om å opprette i Idlib-provinsen i Syria, må kunne beskytte sivile og sikre dem nødhjelp, fastholder EU.
Støre lufter idé om ekstra ferieuke for foreldre
En ekstra ferieuke for barnefamilier, som Stefan Löfven foreslo i den svenske valgkampen, er interessant også i Norge, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre.
Mistet kontrollen på milliardene: Nå har Olemic Thommessen ansvaret for kunst-millionene i skandaleprosjektet
I februar ble Olemic Thommessen presset ut som stortingspresident etter skandaleprosjektetet i Prinsens gate 26. Nå har han ansvaret for kunst-millionene i det samme prosjektet. 
– Enorm katastrofe for delstaten vår
32 mennesker har omkommet etter stormens herjinger på østkysten i USA, og de materielle skadene anslås til 140-180 milliarder kroner.