Blekt Juventus holder følge med Napoli

Douglas Costa og Juventus imponerte ikke, men sikret tre viktige poeng mot Genoa. Foto: Alessandro Di Marco / ANSA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Juventus imponerte ingen, men 1-0-seieren mot Genoa sørger for full spenning i Serie A.

Douglas Costa scoret det eneste målet hjemme mot Genoa, og dermed er Juventus bare ett poeng bak serieleder Napoli.

Juventus spilte tidvis meget svakt mot nummer 15 på tabellen. Lite stemte i pasningsspillet og det ble skapt få sjanser.

Trøsten er selvfølgelig tre poeng på en middels kveld der alt handlet om å henge på Napoli, som slo Atalanta 1-0 søndag.

– En viktig seier, selv om det ble litt vel spennende mot slutten. Vi burde avgjort kampen før pause, eller kanskje tidlig i 2. omgang, men det ble bare farlig de få gangene vi gjorde noen feil, sa Juventus-trener Massimiliano Allegri.

Douglas Costa scoret etter fint samspill med Mario Mandzukic etter et drøyt kvarter.

For første gang siden 1986 innleder Juventus kalenderåret med å holde nullen i sine to første kamper.

Juventus har vunnet den italienske eliteserien seks år på rad, men ser ut til å få skikkelig konkurranse av Diego Maradonas tidligere klubb.

Napoli har ikke vunnet Serie A siden nettopp Maradona var i aksjon for de asurblå i 1990.

Napoli topper med 54 poeng, ett mer enn Juventus. Lazio på tredjeplass har 43 poeng, med én kamp mindre spilt. Inter har også 43 poeng, mens Roma har 40.