Tøff dag for Nadal og Pliskova

Rafael Nadal hadde en lang dag på tennisbanen i Cincinnati fredag, men tankene hans var hos ofrene og de etterlatte etter terroraksjonen i Barcelona. Foto: John Minchillo, AP / NTB scanpix
Rafael Nadal hadde en lang dag på tennisbanen i Cincinnati fredag, men tankene hans var hos ofrene og de etterlatte etter terroraksjonen i Barcelona. Foto: John Minchillo, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rafael Nadal og Karolína Plísková innledet en lang dag på tennisbanen med hver sin seier i storturneringen i Cincinnati fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Regnvær torsdag gjorde at stjernenes oppsatte kamper måtte utsettes til fredag, og dermed var det ingen vei utenom to kamper på en dag for vinnerne.

Nadal brukte bare en time og 37 minutter på å slå Albert Ramos-Viñolas 7-6 (7-1), 6-2. Dermed fikk han "hele" fem timer til å lade opp til kvartfinale mot Nick Kyrgios.

Nadal var likevel mer opptatt av terrorangrepet i Barcelona.

Har ikke ord

– Alle er veldig, veldig lei seg. Jeg har ikke ord for hva jeg føler. All min støtte til Barcelona, og særlig til dem som lider mest, til alle ofrenes familier, sa han.

Kyrgios er i sin første Cincinnati-kvartfinale etter å ha slått Ivo Karlovic i tre sett.

Tittelforsvarer Pliskova ledet 3-0 i første sett mot Camila Giorgi da kampen ble avbrutt av regn torsdag. Fredag ble kampen spilt ferdig, og Pliskova vant 6-3, 4-6, 6-0.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vanskelig

Senere på dagen ventet en uthvilt Caroline Wozniacki i kvartfinalen.

– Det var vanskelige omstendigheter, så jeg er glad for å ha kommet så langt, sa Pliskova.

Wimbledon-mester Garbiñe Muguruza måtte slite to timer og tre kvarter for å slå Svetlana Kuznetsova i tre sett og ta seg til kvartfinale.

– Jeg synes det var en av årets beste kamper. Vi spilte veldig godt begge to, sa Muguruza, som torsdag avverget tre matchballer mot Madison Keys i en kamp som varte to timer og 18 minutter.