Politiet etterlyser to personer etter bortføring

Politiet i Oslo etterlyser disse to personene etter en bortføring på Ljan i Oslo.
Politiet i Oslo etterlyser disse to personene etter en bortføring på Ljan i Oslo.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Oslo går ut med bilder i jakten på to personer etterlyst for kidnapping.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn er varetektsfengslet i to uker, siktet i bortføringssaken på Ljan i Oslo. Fortsatt vet politiet ikke hvem den kidnappede mannen er eller hvor han befinner seg.

Mandag etterlyser politiet i Oslo to personer som er fotografert på stedet hvor bortføringen skjedde. De to mennene som etterlyses settes i forbindelse med selve bortføringen.

Les også: To menn varetektsfengslet i bortføringssak i Oslo

Politiet har ennå ikke fått kontakt med personen som ble bortført.

– Vi frykter for at det skal skje noe alvorlig med vedkommende, i ytterste konsekvens drap. Vi går derfor ut med disse usladdede bildene i håp om å få inn tips om hvem disse to er. Vi håper på denne måten å finne ut hvem offeret er, sier etterforskningsleder Thor Martin Elton i en pressemelding.

Mannen ble bortført fra en parkeringsplass torsdag morgen. Til sammen er tre menn pågrepet og siktet for grov frihetsberøvelse, og alle tilhører et kriminelt miljø på Holmlia i Oslo, ifølge TV 2.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

To av de siktede, en 29 år gammel etnisk nordmann og en 25 år gammel mann med tyrkisk bakgrunn, ble lørdag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud og full isolasjon.

Det var fredag morgen litt før klokken ni politiet fikk melding om en det som så ut som en bortføring på en parkeringsplass ved Herregårdsveien 79B på Ljan i Oslo.

– Det er tatt bilder fra området, og vi har derfor grunn til å tro at dette er en reell bortføring. Bildene av de to vi nå etterlyser er tatt bilde av på samme sted, sier Elton.