Meny

Spansk test for Klopp

Jürgen Klopp og Liverpool møter Villareal i europaligaens semifinale torsdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Jürgen Klopps Liverpool har lagt hektisk dager bak seg. Torsdag venter Villarreal i europaligaen.

Det har vært en innholdsrik uke for Liverpool. Mamadou Sakho er utelukket etter en positiv dopingprøve. Så ga laget fra seg 2-0-ledelse og klarte bare 2-2 hjemme mot Newcastle.

Tirsdag kom den endelige kjennelsen etter Hillsborough-tragedien.

Villarreal hadde Manuel Pellegrini som sjef i fem år (2004-09) og har med begrenset økonomi utfordret storklubbene i Spania.

– De er et ganske sterkt lag og nummer fire i den spanske ligaen. De har en fantastisk sesong og er en flott klubb i en liten by. Det er åpenbart at det er en del smarte folk bak suksessen, sier Klopp.

Les også: Rosseli Olsen stormet banen, fjernet av vakter

Trist

Med Sakho ute, vil enten Kolo Toure, Martin Skrtel eller Lucas Leiva få plass sammen med Dejan Lovren i midtforsvaret.

Liverpool slo ut Klopps tidligere arbeidsgiver Borussia Dortmund i kvartfinalen. Det skjedde etter en dramatisk returkamp på Anfield og scoring på overtid.

– Får man oppleve noe slikt ti ganger i løpet av karrieren, er man heldig. Morgenen etter vil man vanligvis våkne og tenke. «Og suverent, det var en fantastisk ting. Denne gangen var det ikke slik. Jeg skjønte hvorfor: «Ja, de (Borussia) tapte.

I den andre semifinalen møtes Sjakhtar Donetsk (Ukraina) og Sevilla (Spania).

Finalen spilles i Basel 18. mai. Vinneren får plass i mesterligaen.

Les også: En Liverpool-kamp å fortelle barnebarna om

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus