Meny

Tilbyr dusør for oppklaringen av dobbeltdrapet i Thailand

Hannah Witheridge (23) og David Miller (24) ble funnet drept på øya Koh Tao 15. september. Nå tilbyr politiet i Thailand en dusør på over 130.000 kroner for oppklaringen av drapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thailandsk politi tilbyr over 130.000 kroner i dusør for informasjon som kan føre til oppklaringen av drapet på de to britiske turistene.

- Vi forsøker å spisse henvendelsene for å samle mer bevis. Derfor oppfordrer vi til at folk som sitter på informasjon deler den med oss, sier Colonel Kissana Phathanacharoen hos thailandsk politi til BBC.

Hannah Witheridge (23) og David Miller (24) ble funnet drept på øya Koh Tao 15. september, og politiet står foreløpig uten oppklarende informasjon.

Derfor tilbyr nå thailandsk politi en dusør på 700.000 baht (over 130.000 norske kroner) for informasjon som kan oppklare drapet.

Les også: – Vi nærmer oss en pågripelse etter dobbeldrapet

Avhører fotballspillere

Politiet har også samlet inn DNA fra en gruppe fotballspillere som festet på utestedet hvor paret sist ble observert.

- I tillegg til DNA bruker vi også andre måter for å undersøke de mistenkte, sier Phathanacharoen.

Over 150 politibetjenter har arbeidet med etterforskningen av drapet.

Les også: – Tror det var flere enn to gjerningsmenn

Var nære pågripelse

Onsdag i forrige uke fortalte politiet at de var nære en pågripelse i saken, og at de hadde tilstrekkelig med bevis til å pågripe to personer.

Ifølge avisen The Mirror skal motivet ha vært seksuell sjalusi etter at paret havnet i en krangel med en lokal kriminell.

Undersøkelser viser at Witheridge døde av slag mot hodet. Millers dødsårsak er konstatert til slag mot hodet i tillegg til drukning.

Politiet har så langt i saken hatt tre mistenkte, i tillegg til fotballspillerne som ble avhørt i helgen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus