Meny

Drapssiktet Tranby-kvinne fengslet for 14. gang

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen (53) som er siktet for å ha drept ektemannen på Tranby i Buskerud i mars i fjor, ble onsdag varetektsfengslet for 14. gang.

Den polske kvinnen er siktet for å ha drept ektemannen Per Gunnar Asheim. Hun ble pågrepet 27. mars i fjor, samme dag som Asheim ble funnet død i konas utbrente BMW på en parkeringsplass på Tranby.

Under fengslingsmøtet i Drammen tingrett onsdag sa politiadvokat Vibeke Gjøslien Martins at det fremdeles pågår konkret etterforskning i saken. Etterforskerne frykter at den siktede kvinnen vil kunne forspille bevis dersom hun løslates fra varetekt, skriver Drammens Tidende.

Kvinnen nekter fortsatt straffskyld etter siktelsen og sier hun ikke hadde noe med ektefellens død å gjøre. Kvinnens forsvarer argumenterte med at det ikke lenger er noen fare for at bevis kan gå tapt dersom 53-åringen blir sluppet ut av varetekt.

Retten ga imidlertid politiet medhold og fengslet kvinnen fram til 4. juni.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus