Meny

– Lurt av dem å gi oss gratis kondomer

Snøbrettkjører Alex Deibold er takknemlig for gratis kondomer. Foto: NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les hva OL-utøverne planlegger på Valentinsdagen.

Valentinsdagen markeres over hele verden i dag, og utøverlandsbyen i Sotsji er intet unntak.

Selv om mange utøvere nok gjør sitt ytterste for å beholde fokus på prestasjonene sine, er andre svært så positivt innstilt til den romantiske feiringen.

Nyhetsbyrået AFP har spurt utøvere om deres forhold til valentinsdagen, les svarene her!

Les også: Les det 900 år gamle valentinskortet

– Lurt med gratis kondomer

– Jeg har ikke sett det selv, men har hørt at utøverlandsbyen er en smeltedigel av attraktive mennesker som utgjør verdenstoppen i sine idretter. Det er lurt av dem å gi oss gratis kondomer. Vi er attraktive folk som henger sammen, og noe slikt må jo skje, uttaler den amerikanske snøbrettkjøreren Alex Deibold.

– Er det i dag? Hver dag er Valentinsdagen. Jeg har ingen date i dag, så jeg skal bare glemme det hele, sier den australske snøbrettkjøreren Torah Bright.

– I fjor var første gang jeg fikk vite hvilken dato det gjaldt. Jeg er ingen Valentins-person, sier Sveriges curlingskip Niklas Edin.

Se også: Disse frieriene tar kaka

– Takk for påminnelsen!

Vår norske curlingskip, Thomas Ulsrud, slapp kanskje unna en pinlig situasjon på grunn av Valentins-intervjuet.

– Jeg er gift, så kanskje kona mi overrasker meg med noe, men takk for påminnelsen om at jeg burde kjøpe noe til henne, sier Ulsrud til AFP.

Andre utøvere mener å ha gjennomskuet Valentinsdagens egentlige formål.

– Det er for å tjene penger. Hvis du har kjæreste, burde du fortelle at du er glad i henne hver dag. Kanskje vaskedama har lagt igjen et sjokoladehjerte til meg på rommet, sier den østerrikske snøbrettcross-utøveren Hanno Douschan.

Om Team Ulsrud lykkes i spill eller kjærlighet i dag, gjenstår å se. I skrivende stund møtes det norske og det kinesiske curlinglandslaget til kamp.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus