Meny

OL kan ryke for Mats Trygg

STYGG SKADE?: Mats Trygg pådro seg en kneskade i kampen mot Canada. Nå er hele OL i fare. (Foto: Lise Åserud / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Må garantert stå over fredagens kamp mot Finland. I verste fall er veteranen ferdig for mesterskapet.

– Jeg er skuffa nå, jeg vet ikke helt fasiten ennå, sier Trygg til NRK etter Norges tap for Canada i OL torsdag.

Det som er helt klart er at Trygg ikke spiller mot Finland fredag på grunn av vridningen han pådro seg i kneet mot slutten av kampen.

– Jeg satt fast skøyta i isen og så fikk kneet en vridning. Det er antakeligvis leddbåndet, sier Trygg.

Les også: Thoresen-mål ikke nok

Norge er fra før tynt besatt på backplass og dersom Tryggs skade er så alvorlig at han mister resten av OL er det krise for trener Roy Johansen og laget.

– Vi har ikke råd til å miste noen av de etablerte backene som har vært med i store mesterskap og har den erfaringen, sier Johansen.

Norge fikk som ventet juling av Canada. Men de norske iskrigerne kunne forlate Bolsjoj-hallen med hevet hode. 1-3 for de canadiske verdensstjernene lot seg høre og det norske lagt høstet go´ord fra flere hold etter åpningskampen.

Det norske målet ble scoret av Patrick Thoresen etter et skudd av Mathis Olimb. Goalen kom i overtallsspill fem mot fire like ut i 3. periode.

Ole Kristian Tollefsen fikk mest spilletid av de norske spillerne. Hele 25.38 min var kapteinen på isen for Norge.

Les alt om OL her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus