Meny

Kvinne nekter straffskyld for mordbrann i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 50-årene er pågrepet og siktet for mordbrann i sin egen bolig i Oslo fredag. Hun nekter straffskyld etter siktelsen.

Hun har blitt avhørt søndag og erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Hun fremstilles for varetektsfengsling mandag, sier kvinnens advokat, Thomas Klevenberg, til NTB.

Politiet har valgt å klausulere dokumentene i saken, noe forsvarer Klevenberg vil bestride i retten.

– Vi mener vilkårene for at politiet kan klausulere dokumenter ikke er oppfylt i denne saken. Begrunnelsen til politiet går ut på at kunnskap for siktede vil kunne skade etterforskningen, men det er begrenset hvor mye bevisforspillelse som kan skje når hun er varetektsfengslet, sier Klevenberg.

Les også: Siktet og mistenkt for flere branner i Stavanger

Det var Dagbladet som først meldte om saken der en kvinne er siktet etter straffelovens paragraf 148 etter en brann i hennes egen bolig fredag morgen.

Kvinnens samboer ble hardt skadd i brannen og er innlagt på sykehus med omfattende brannskader. Brannen skal ha startet i parets soverom.

Saken blir etterforsket ved Majorstuen politistasjon.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus