Meny

Dette vil ikke United-supporterne like

Skal Ronaldo tilbake til Old Trafford? Foto: NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christiano Ronaldo ønsker ikke å stresse avgjørelsene.

Christiano Ronaldo har tidligere meddelt at han kunne tenke seg å komme tilbake til gamleklubben i Manchester. Premier League-mesterne ønsker å signere Real Madrids stjerneskudd for 65 millioner pund. Hvis dette skjer, vil det bli Premier Leagues største overgangsavtale noensinne. 

Det har lenge virket som at Ronaldo har vendt seg tilbake mot sin tidligere klubb. I går meddelte fotballesset at United ikke behøver å starte feiringen for tidlig.

Portugiseren selv har nemlig hintet til at ønsker å bli i den spanske storklubben. 

– Jeg tar det rolig. Jeg vet vi vil komme i enighet om en ny kontrakt med Real Madrid hvis det er det jeg vil. Dette er noe jeg vil verdsette høyt, sa Ronaldo ifølge The Sun.

Ronaldo får utbetalt rundt 30 millioner pund årlig, pluss en 60-40-deling på hans bilderettigheter. Dette gir 28-åringen ytterligere 20 millioner pund årlig inn på kontoen.

Uniteds plan er å betale 300.000 pund ukentlig, noe som vil gjøre han til Englands best betalte fotballspiller. 

Den engelske storklubben har vært i kontakt med Ronaldos agenter gjennom året for å finne en løsning som tilfredsstiller begge parter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus