Meny

To væpnede ran i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer ble med kort tids mellomrom natt til onsdag ranet av to væpnede menn i Oslo. Politiet pågrep senere to menn som er mistenkt i saken.

Det første ranet skjedde på Aker Brygge da en person klokken 0.45 ble truet med pistol og fraranet mobiltelefonen, melder NRK.

Gjerningsmennene løp mot sentrum, og politiet klarte ikke å finne dem. Kort tid etter ble en annen person ranet av to menn med kniv ved trikkestoppet på Ljabru. Oslo-politiet fikk bistand fra nabopolitidistriktet for å lete etter ranerne.

– De løp til skogs, men etter søk med hjelp fra hundepatruljen i Follo fant vi de to mennene som er mistenkt for ranet, opplyser operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt.

Ingen ble skadd under ranene.

De to pågrepne mennene er i 20-årene. Politiet tror de står bak begge ranene, og begrunner det med beskrivelser og funn på stedet der de ble pågrepet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus