Meny

Tre litauere siktet for knivstikking i Ski

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre litauere i begynnelsen av 20-årene er siktet for å ha knivstukket en 25 år gammel landsmann i Kråkstad i Ski kommune i Akershus lørdag kveld.

Det skriver Østlandets Blad.

Mannen ble lørdag kveld fløyet til Oslo universitetssykehus, Ullevål, og tilstanden ble karakterisert som kritisk. Han ble opererte natt til søndag, og tilstanden skal være stabil. Mannen skal nå være i så god form at politiet håpet å få avhørt ham i løpet av søndag, ifølge avisen.

25-åringen leide en leilighet sammen med tre andre litauere. De ble innbrakt til politihuset som vitner. Søndag formiddag endret politiet status for de tre i alderen 21-22 år og siktet dem legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap.

– Hendelsesforløpet er fortsatt noe uklart. Men leiligheten bærer preg av slåsskamp. De tre litauerne i leilighetene opplyste at det var kommet noen ukjente personer til stedet og at det var en av disse som foretok knivstikkingen. Det er imidlertid lite i saken så langt som støtter denne forklaringen, sier politistasjonssjef Geir Krogh til avisen.

De tre vurderes varetektsfengslet mandag eller tirsdag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus