Meny

Må betale for impotens

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En siciliansk mann må betale eks-kona si erstatning fordi han ikke fortalte henne at han var impotent før de giftet seg.


(Foto:.i18nguy.com)(Foto:.i18nguy.com)

Ifølge

The Guardian

har en domstol i Italia avgjort at en mann ikke skal kunne skjule sine seksuelle problemer for sin kommende ektefelle uten å måtte bøte for det.

Paret, som kun har blitt angitt med fornavnene «Stefano» og «Christina» giftet seg uten å ha hatt sex. På bryllupsnatten oppdaget bruden at hennes ektemann hadde en «seksuell misdannelse».

Resultatet ble beskrevet for retten som en «katastrofe».

Stefano hadde ikke bare unlatt å fortelle sin kone om sine seksuelle problemer, han hadde også nektet å la seg behandle av leger fordi han ikke ville at noen skulle finne ut om misdannelsen.

Nå har Christina gått rettens vei og fått annullert ekteskapet. Hun har også søkt om å få underholdningsbidrag og økonomisk erstatning for tort og svie.

En rekke domsavsigelser i Italia i de senere år har befestet «retten til sex» innenfor ekteskapet. Tidligere i år ble en mann dømt for å ha nektet sin kone seksuelt samkvem fordi han ville straffe henne.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus