Eksklusiv bursdagsfest

DeLillos, DumDum Boys og CC Cowboys er bare noen av artistene som kommer til Halden. (Foto: Scanpix)
DeLillos, DumDum Boys og CC Cowboys er bare noen av artistene som kommer til Halden. (Foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pSivert Høyem, deLillos, Raga Rockers, CC Cowboys og DumDum Boys står på samme scene i april.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Athletic Sound

Platestudioet Athletic Sound ble etablert av Kai Andersen i 1983.

Studioet ble startet i en kjeller i Halden våren 1983, men flyttet allerede i 1986 inn i en gammel gymsal (derav navnet) hvor det fremdeles er lokalisert.

I løpet av de 25 årene som er gått har mange sterke norske band vært innom Halden, noe som gjenspeiles i de som dukker opp i Brygga Kultursal, Haldens nye konsertsal, for å lage festforestilling tirsdag 28. april.


Under den for lengst utsolgte forestillingen spiller følgende artister: BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Moving Oos, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russel, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Marthe Valle.

LES MER:

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

I anledning platestudioet Athletic Sounds 25 års-jubileum samles flere av Norges største artister til en storslått feiring i Brygga Kultursal i Halden tirsdag den 28.april.

Sivert Høyem kommer. (Foto: Scanpix)Sivert Høyem kommer. (Foto: Scanpix)

Det ser ut til å bli en historisk musikkbegivenhet.

Foreløpig har følgende artister sagt ja til å stå på scenen: Raga Rockers, BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russell, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og The Moving Oos.

- Tanken var en liten konsert med noen av de som har vært innom studioet opp igjennom årene. Når jeg begynte å skrive ned hvilke artister som har vært her, samtidig som alle jeg spurte takket ja, skjønte jeg at dette blir stort, sier eieren av studioet, Kai Andersen til ABC Nyheter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En eksklusiv kveld

Det vil bli solgt et svært begrenset antall billetter til konserten, arrangementet er non-profitt, et eventuelt overskudd vil gå til et egnet formål.

- Det blir kun plass til 500 personer pluss innbudte gjester så dette er en rimelig eksklusiv greier, sier Andersen.

Kai Andersen startet studioet sitt i en kjeller i mars 1983. Siden har han jobbet med noen av Norges største artister. For tiden jobber han med Henning Kvitnes nye plate. Ildsjelen har ikke tall på hvor mange Spellemannspriser han har bidratt til.

- Jeg har jo noen nominerte hvert år, men jeg holder ikke telling. Mens man holder på så tenker man ikke over sånne ting. Det er når man begynner å se seg tilbake at man kunne ønske man hadde tatt flere bilder, skrevet ned mer og husket mer av det som har skjedd i disse årene.

Han ser fram til den store kvelden og forteller at publikum nok kan få seg noen overraskelser.

- Jeg er litt nervøs, men jeg gleder meg. Dette er jo på en måte livsverket mitt og det er moro at folk har lyst å gjøre stas på det.