Milevis fra toppen

Er Madonnas dager som listerytter talte? Foto: Paulo Whitaker (Reuters/Scanpix)
Er Madonnas dager som listerytter talte? Foto: Paulo Whitaker (Reuters/Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pMadonnas siste singel er hennes verste i karrieren.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Går Madonna-epoken mot slutten? «Miles Away » er Madonnas 81. singel totalt sett, men hennes første utgivelse på hele 24 år som er utgitt innen formatet som ikke klarer å komme inn blant de 20 øverste plassene på UK Top 40 - Storbritiannias offisielle singellister.

Svakeste på 24 år

«Miles Away»«Miles Away»

«Miles Away», som er hentet fra Madonnas album «Hard Candy » som kom ut tidligere i år, klarte bare så vidt å kapre en plass på listen, og nådde ikke høyere opp enn til en til svak 39. plass, melder den britiske avisen The Daily Telegraph.

Forrige gang Madonna fikk en svakere plassering med en av sine singler var med «Borderline» som kun nådde 56. plass på de samme listene i 1984, altså etter at hun året før slo i gjennom med «Holiday» i 1983, men før hennes virkelig store gjennombrudd med «Like A Virgin» senere i 1984. Etter gjennombruddet, nådde imidlertid en nyutgivelse av samme låt andreplassen på UK Top 40 i 1986.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Merittlisten til Madonna på UK Top 40 inkluderer hele 13 førsteplasser, inkludert «4 Minutes», som hun gjorde sammen med Justin Timberlake, sluppet i mars. «Miles Away» er tredje singelspor fra Madonnas ferskeste album.

Betydelig nedgang

Madonnas forrige svakeste plassering på singellistene var i januar 2006. Singelen «Oh Father», som var en låt hun laget i anledning en reklamekampanje for parfymeprodusenten Estee Lauder, nådde «bare» en 16. plass på listene.

«Miles Away» skal angivelig handle om Madonnas forhold til sin snart fraskilte ektemann Guy Ritchie. I låten er det en referanse til regissøren hvor hun synger at de alltid har hatt det best hver for seg.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden