Nettmøte med Ida innlogget (avsluttet)

Nettmøte med Ida innlogget (avsluttet)
Nettmøte med Ida innlogget (avsluttet)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pHer ser du alle svarene fra nettmøtet med Ida innlogget</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Tusen takk for supre spørsmål alle sammen, dette var gøy. Nå må jeg løpe tilbake på plass og «jobbe» før noen oppdager at jeg har vært borte. Heng med meg videre på ABC TV eller finn meg på Facebook.

Ha det bra!

Ida

Fra Michael:

Hvor gammel er du egentlig, og hvor er du fra?
Syns at du er utrolig morsom, og har sett på alle episodene dine;D

Svar:

Tusen takk Michael :)! Bare en liten feil... Må aldri spørre om en kvinnes alder vet du. Er østlending som du hører, et og annet dialekttrekk mot litt sydligere strøk henger vel med, selv om jeg har bodd lenge i Oslo.

Fra Hilde
På jobben min har vi liksom ikke lov til å være på facebook eller shoppe på nettet i arbeidstiden. Men når skal jeg liksom ellers få gjort det? Så defor lurer jeg på: Kan noen (f.eks IT-avd sjekke hvor jeg har vært inne? Og er det lov? Kan man miste jobben?
Har du noen tips blir jeg veldig glad. Kanskje du kan spørre han Terje om de it-greiene. Ikke for å være frekk, for du er utrolig kul, men det virker som han har litt peiling på sånn tekniske ting..
Hilde- litt nervøs på nett på jobb..

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Svar

Jeg tror ikke IT-folka kan finne ut det. Da hadde vel jeg liggi tynt an for å si det sånn... Men du må bruke litt smartness liksom. Ikke legg status i Facebook til å være «bored at work» eller «superhappy for ny veske jeg kjøpte på nettet» liksom. Da ser jo alle det. Dette får du til.

Fra anonym:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du på Nettby, og vil du på en deit?

Svar:

Hei anonym (og flere). Som jeg skrev er ikke dating helt greia nå for tida... Men jeg er på Nettby. Fikk meg nettopp profil der, men har ikke skjønt helt hva jeg skal med den ennå.

Fra Stein:
Vorfor er du så opptatt av datan?

Svar:

Jeg kan jo ikke akkurat skulke jobben (altså være borte) heller, og noe må jeg jo finne på. Jeg kunne kanskje ringt litt mer, men jeg tror ikke strålingen fra mobilen er bra for deg

Fra Henrik:
Jobber du egentlig i det hele tatt? Og hvorfor har du ikke fått sparken...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Svar:

Skulle egentlig sitti og jobba nå, vet du :). Men seriøst, du ville blitt forbauset hvis du så hvor lite jobbing som skal til før man får gå i fred - eller hvor vanskelig det egentlig er å sparke noen.

Fra Lars:
Digga låta di på YouTube. Du har vel ikke lagt opp musikerkarrieren?

Svar:

Nei, på ingen måte. Jeg får stadig nye ideer. Men det er nå utrolig mange kvinnelige singer-songwriters nå – til og med bare her i Norge. Tror jeg har noe eget, og vurderer å prøve en live gig eller to, når tiden er inne.

Fra Anders
Hva tror du om finanskrisen? Blir det så ille som de sier?

Svar:
Wow, seriøst spørsmål. Jeg tror mange ikke har skjønt at det kan bli ganske ille. Men hvis mange mister jobben for eksempel, da kommer de til å bruke tida si på nettet. De sier jo ikke opp internett-abonnementet sitt, selv om de er arbeidsløse, liksom. Så det blir litt stusseligere med lite penger, men mer sosialt på her på nettet – og det er jo litt kult.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra Thor

Jeg lurte på om det gikk
greit med den sjekkingen på sukker den gangen?,er denne damen singel?
ihvertfall,stå på ;o) gleder meg til hver nye
episode ;o)

Svar:
Tusen takk for masse skryt, Thor! Jeg er jammen ikke sikker på om nettsjekking blir den helt store greia for meg. Og er jeg singel? Vel, gift er jeg ikke, men jeg er heller ikke ute og skanner markedet, for tiden.

Fra Knut:

Hva er ditt favorittlag i fotball?

Svar:

Jeg har alltid likt klangen av Lazio eller Valencia, liksom. Høres litt kulere ut enn Schalke-04 eller Bayer Leverkusen-Lederhosen på en måte. Men i Norge - vanskelig..

Fra Cathrine:
Hva jobber du med egentlig...yrket ditt....siden du sitter på facebook og youtube hele dagen, må jo være drømmejobben:-)

Svar:
Ja, hva er sjølveste profesjonen, liksom? Vel, jeg kan vel kanskje kalle det litt sånn saksbehandling, litt konsulent, kanskje. Får oppgaver liksom. Tips hvis du ønsker noe lignende: Sørg for at det er vanskelig for sjefen å måle om du faktisk gjør noe :-).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra Andreas
Hva gjør man om man er avstandsforelsket i en nettstjerne?

Svar:
En typisk sak for horoskptjenesten min… Vel, det første jeg ville gjort var å sjekke hvor gammel hun er. Kjipt å gå på en sånn «lonely girl15»-smell lisssom. Ellers: sende fine meldinger – en blanding av søtt og kult lissom. Kanskje noe overraskende?

Fra Geir- Arne:

Hei Ida, Hvem er du?

Svar:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var et vanskelig spøsmål synes jeg... Vet egentlig noen av oss hvem vi er? Akkurat nå er jeg nettfenomet Ida, håper jeg. I alle fall litt.

Fra Randi:
Du sier du også kan se ting.. Men lurer litt på hvorfor alt handler seg om nett og data. Hvorfor ikke hverdagslige saker??

Svar:

Jeg vil snu det på hodet: hvorfor ikke? Mange bruker mesteparten av tida si på nettet. Skjønner ikke at dette behovet ikke har meldt seg før. For de fleste er det nettråd som trengs. Og det er her jeg ser klart. Nettopp!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra Sara:
Næmen! Er det deg? Ida innlogget!! hvordan går det, hvordan har du det? har det skjedd noe nytt på nettet for tiden?

Svar:
Jeg prøver å gjøre mitt lissom, men må innrømme at jeg synes det skjer litt lite for tida. Godt spørsmål forresten. Har det egentlig skjedd så mye stort siden Facebook?

Fra Jean (Paris):
Hey! :))
du snakker norsk så rask....og det er vanskelig for meg å høre på deg, fordi jeg bare er en begynner :S

Svar:

Oj, helt fra Paris. Stilig, Tres bien! Du vet, jeg blir kanskje litt ivrig av og til – og da går det litt raskt i svingene. Jeg trodde franskmenn var kjappe, jeg, Sebastian Loeb .f.eks. . Smiley!

Fra Gunn
Ble det date med terje? Den gangen dere hadde tatt et glass (eller to) på jobb.

Svar:
Date og date. Ble noe flere fra jobben som hang seg på, og så gikk vi på karaokebar. Gikk hjem ganske tidlig egentlig, va’kke så gøy…

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra Mari:
Dette med horoskopene; når merket du at du hadde sånne evner? Tror du de kan trenes opp? Jeg har prøvd å spå litt selv, men ikke fått det til å stemme helt liksom..

Svar:
Jeg tror egentlig det er noe man bare har, men for meg tok det lang tid før jeg oppdaget det. Om det ikke kan trenes opp, så kan man i alle fall bli mer bevisst. Og så hjelper det kanskje å spå litt generelt til å begynne med. Stå på!

Fra Hedda:
Så fin du er på håret, hvilken frisør bruker du?

Svar:
Oj, vet ikke om jeg kan svare på det uten at det blir reklame liksom. Kan vel i alle fall røpe at det er like i nærheten av jobben, og at salongen tilhører en av de store kjedene. Eller, det finnes kanskje bare en stor kjede?