by:Larm: Miss Li - Sentrum Scene - Lørdag 23. februar 2008Gjøglete gladpop

Gjøglete gladpop
Gjøglete gladpop
Artikkelen fortsetter under annonsen

Miss Li underholdt Sentrum Scene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Miss Li er en av de hotteste artistene i Sverige om dagen. På drøye ett år har hun gitt ut tre album og en dobbel best of-plate. Hun har også unnagjort rundt 50 konserter i den samme perioden, så det var en rutinert dame som underholdt en nesten fullsatt Sentrum Scene lørdag kveld.

Den hardtarbeidene svenske jenta kjører på med gladpop i ompa takt med en fantastisk utstråling og spilleglede. Uttrykket hennes er vanskelig å beskrive, men befinner seg i krysningspunktet mellom psykedelisk Beatles og moderat Go Gol Bordello, krydret med Kaizer Orchestras øst-europeiske kabaretflørting.

Publikum stortrivdes og Miss Li skal ha pluss for publikumsfrieri og all-klapping allerede på første sangen. Om du gjør noe bra er det vel ingen grunn til ikke å vise det. Og selv om ikke alle sangene er mesterverk, vinner Miss Li mye på den smittende entusiasmen og fargerike sceneantrekk. Det er alltid artig med flosshatt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Miss Li fungerer best når hun er litt nedpå. Da kommer melodiene tydeligere frem enn når hun drar på med ompa-ompa taktene. Hun leverer greie popsanger i en gjøglete innpakning. Det er vanskelig ikke å la seg sjarmere når hun tilsynelatende blir så ivrig av sine egne sanger at hun glemmer seg helt bort. Men dette er koketteri. Miss Li har full kontroll og vet å underholde publikum.

Publikum koste seg. Det var etter hvert behagelig vugging, vrikking og smådansing over alt i salen - spesielt blant jentene.