by:Larm: Howl, Rockefeller, Oslo – torsdag 21. februar 2008Strålende innsats

Strålende innsats
Strålende innsats
Artikkelen fortsetter under annonsen

Seks mann-sterke Howl gjorde en fin figur på en av by:Larms største scener sent i går kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kan nå langt om de satser kortene sine rettKan nå langt om de satser kortene sine rett

Howl, som slapp sitt kritikerroste album «Higher Class Of Lush» i fjor høst, klarte, tross et uhell, å overbevise stort også fra scenen.

Bandets smittende attityde i kombinasjon med sterke og solide låter bør alene være nok til at Howl markerer seg som en av årets by:larm-vinnere. Det er riktig nok ikke første gang de har spilt på festivalen, men nå befinner de seg i en fase som bør kunne gi dem uttelling på gjennombruddstermometeret.

Gruppens eksentriske vokalist Simen Lund hadde et aldri så lite ufrivillig «stage dive», da han bokstavelig talt snublet og falt av scenen og ned i fotograven etter første låt. Han reiste seg heldigvis raskt igjen og hevdet at han ikke var skadet, med unntak av smerter i storetåen.

Så ubehagelig det enn måtte være, så ga det ingen innvirkning på verken hans eller resten av bandets opptreden. Howl spiller også på en annen by:Larm-scene; Fabrikken 1 på lørdag. Hvis du vil få med deg dette flotte orkesteret før resten av verden oppdager den, så kjenn din besøkelsestid.

Det skal bli spennende å følge Howls utvikling etter dette, for gruppen har potensiale i bøttevis og vilkunne nå langt om de trykker på de riktige knappene.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her