Meny

Nå kan du bo som Gudfaren

Huset der mafiabossen Vito Corleone, spilt av Marlon Brando, holdt hoff er nå til salgs. Foto: AP / NTB scanpix.

Den som har lyst til å bo som en skikkelig mafiaboss, kan nå sikre seg praktboligen til selveste Don Corleone, bedre kjent som Gudfaren.

Rett nok har det aldri bodd noen ekte mafiaboss i huset, men den storslåtte eiendommen på Staten Island i New York spilte en sentral rolle i Francis Ford Coppolas film «Gudfaren» fra 1972.

I den Oscar-belønnede filmen var det i dette huset mafiabossen Vito Corleone, som ble spilt av Marlon Brando, holdt hoff.

Skal man være helt ærlig, så filmet Ford Coppola bare huset utvendig, men den nåværende eieren har på egen hånd innredet flere av rommene som eksakte kopier fra scener i filmen.

Et av rommene er kontoret der Gudfaren tronet bak sitt massive skrivebord.

Huset er på 580 kvadratmetter og er nå til salgs for i underkant av 20 millioner kroner. For det får du blant annet fem soverom, sju bad og trimrom.

Så det er bare å hive seg på telefonen til eiendomsmegleren «and make him an offer he can't refuse», som Don Corleone ville ha sagt det.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus