Nordmann vant 15 millioner i Vikinglotto: - Å fy!

<p>VIKINGLOTTO: May Lisbeth Midtgård Myrvang gledet seg over en heldig nordmann som vant over 15 millioner kroner i Vikinglotto onsdag 26. juni.</p><p>Foto: Sverre Houmb</p>
VIKINGLOTTO: May Lisbeth Midtgård Myrvang gledet seg over en heldig nordmann som vant over 15 millioner kroner i Vikinglotto onsdag 26. juni. Foto: Sverre Houmb

Det var ingen som hadde 6+1 rette og tok førstepremien i Vikinglotto, men en heldig norsk spiller hadde 6+0 rette. En andrepremie som ga 15 millioner i premie.

En heldig spiller fikk 6+0 altså fem rette i Vikinglotto på onsdag. Dette betyr to ting - at potten legger på seg ytterligere og at du på onsdag 3. juli kan stikke av med cirka 68 millioner kroner og bli storvinner i Vikinglotto.

Nordmann vant 15 millioner

En mann fra Bergen hadde som eneste Vikinglotto-spiller 6+0 rette, og det ga 15.066.730 kroner i premie.

- Å fy! Tuller du? Mannen fra Bergen ble glad men beholdt roen.

Skal du feire og finne på noen sprell?

- Jeg kommer ikke ta laus av den grunn. Disse pengene skal tas godt vare på. Jeg kjenner at det er saker og ting som bobler i kroppen, men jeg må bare finne ut hva jeg skal gjøre med pengene, sier mannen og blir stille noen sekunder, før han fortsetter.

- Jeg skal kjøpe en leilighet, bytte bil, og sørge for at jeg har godt med penger resten av livet. Jeg skal på jobb i morgen tidlig og kommer ikke til å slutte å jobbe. Jeg ønsker å jobbe til jeg er 67 og gå av med pensjon da, og dette er jo nå faktisk pensjonen min, det, sier mannen og ler. Han skulle ikke feire i kveld.

- Nå skal jeg snart legge meg. Jeg skal tidlig på jobb i morgen. Vi har en plan, og den holder vi oss til, sier han. Vi gratulerer!

Spill Vikinglotto her

Blir du den neste Vikinglotto-millionæren?

Drømmer du om å vinne stort og kose deg med Vikinglotto-millioner? Da må du huske å levere Vikinglotto innen onsdag klokken 18:00. Førstepremien er estimert til ca 68 millioner og andrepremiepotten til 2,1 millioner.

Spill Vikinglotto her.

Forsinket sending

Onsdagens TV-trekning hadde ikke premieprognoser, da vi ikke rakk å få med disse, grunnet en feil hos ett samarbeidsland i Vikinglotto-samarbeidet. Vi beklager dette.

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.