Meny

Allison (5) reddet mor fra å drukne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utrolig heltemot av femåringen reddet livet til moren.

Fem år gamle Allison Anderwald elsker å bade og har trivdes i vannet siden hun var to år gammel. Det kom godt med for plutselig måtte hun steppe inn som livredder for sin egen mor.

For hun og moren Tracy badet i bassenget til en slektning i Portland da moren plutselig fikk et illebefinnende og ble liggende under vannet.

Les også:  Hørte merkelige lyder fra vannet - gjorde utrolig funn

– Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg fikk et illebefinnende og da sank jeg til bunnen av bassenget og ble helt bevisstløs, sier moren til ABC News.

Lå fem minutter under vann

Da moren ikke kom opp fra vannet forsto femåringen at noe var galt og fikk dratt moren til den grunne enden av bassenget og fikk hodet hennes over vannet. Så løp hun inn til tanten for å hente hjelp.

Les også:  Ser du hvem som holder på å drukne?

Legene har ikke funnet årsaken til morens reaksjon, men sier at dersom hun hadde vært ett minutt til under vann, ville hun trolig druknet.

– Allison reddet moren sin. Det er et mirakel at hun fortsatt er i live, sier en gråtkvalt tante, Tedra Hunt til ABC News.

Hylles som helt

Den dramatiske hendelsen ble fanget på et overvåkningskamera og historien sprer seg nå til medier over hele verden.

Moren ble sendt til sykehus, men kunne etter tre dager vende hjem uten varige skader.

Les også:   Reddet fra bølgene i siste liten

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus