Meny
Bolig og interiør
Ti viktige spørsmål om røykvarsleren din
Hvilken bør du kjøpe, hvor mange og hvor skal de plasseres? Og når bør de skiftes ut? Dette bør du vite om røykvarslere.
Nye rekorder for energi- og klimatiltak i norske boliger
Det kommende oljefyringsforbudet, kombinert med solrik sommer og høye strømpriser, har økt interessen for energi- og klimatiltak som Enova støtter.
Fem grunner til at drillen tar kvelden
En moderne batteridrill er ganske robuste greier, men den tåler ikke alt. Her er nei-listen for deg som vil ta vare på drillen.
Joda, disse maskinene gjør deg til en bedre hobbysnekker
Har du eget verksted, er dette maskinene for deg som vil ta snekringen et skritt videre.
Disse integrerte stekeovnene skiller seg ut
En komfyr er en mangeårig investering som gjerne benyttes hver eneste dag. Den bør steke jevnt, stabilt og nå riktig temperatur, samtidig som den bør være brukervennlig og enkel å rengjøre. Her er de beste innbyggingsovnene du kan kjøpe i 2018.
De beste kjøkkenmaskinene
Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Her finner du tester av de beste mikserne på markedet.
Én stavmikser tar en suveren seier
Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke.
Verdens høyeste trehus reist i Brumunddal – ble høyere enn planlagt
Småbyen Brumunddal i Ringsaker kommune kan skilte med verdens høyeste trehus. Tirsdag ble den siste bjelken heiset på plass.
Slik kan du få vann i springen på hytta
Her er tre alternativer for deg som ikke har innlagt vann på hytta.
– Sjekk brønn og brønnvann etter kraftig regnskyll
Når nedbøren kommer etter en tørkeperiode kan det føre til dårlig kvalitet på drikkevannet i brønner. Her er Mattilsynets tips til brønneiere.