Meny
Bolig og interiør
– Nye strømmålere har avverget flere branner
Alle norske husstander skal nå ha ny digital strømmåler. Allerede har de nye målerne avverget brannfarlige situasjoner.
Skal du fikse hjemme? Styr unna de vanligste tabbene
Det er ikke så mye som skiller mellom suksess og fiasko når man skal fikse ting hjemme. Her får du noen gode tips.
Norge - klimahelt eller bremsekloss?
Norge fremstilles ofte som en klimahelt, men vi skal ikke glemme at vi også er en del av problemet, skriver Jan Thomas Odegard i Utviklingsfondet.
Dette gir du hobbysnekkeren til jul
Japanske, håndsmidde stemjern, små maskiner, eller tvinger som hobbysnekkeren aldri får nok av: Her har du julegavetips med suksessgaranti.
Annonsørinnhold
Ville heller bygge nytt hus enn å pusse opp gammelt hus fra 1700-tallet
Å restaurere et gammelt hus kan være et sjansespill. Det kan bli både dyrt og tidkrevende. På Strandbekk gård fikk de tillatelse til å rive og bygge nytt.
Annonsørinnhold
Enkel byggeprosess med Älvsbyhus
Det er aldri vanskelig å få ta i forhandler Brede Bjørnebye. Det gjorde husbyggerprosessen overraskende lett for samboerparet på Øyer.
Annonsørinnhold
Kårbolig på 1-2-3
I god tid før gården overlates til neste generasjon bygger Lill og Arnfinn Laugaland kårbolig. Med full gårdsdrift i byggeprosessen ble Älvsbyhus et fornuftig valg.
Skal ta knekken på skjeggkreet
Skjeggkre sprer seg i rekordfart i Norge. Nå jakter norske forskere på en metode for å bekjempe skadedyret. Resultatene hittil er lovende.
Ti viktige spørsmål om røykvarsleren din
Hvilken bør du kjøpe, hvor mange og hvor skal de plasseres? Og når bør de skiftes ut? Dette bør du vite om røykvarslere.
Nye rekorder for energi- og klimatiltak i norske boliger
Det kommende oljefyringsforbudet, kombinert med solrik sommer og høye strømpriser, har økt interessen for energi- og klimatiltak som Enova støtter.