Meny
Bolig og interiør
Tretak egner seg godt for store bygg
Ifølge ny forskning kan tretak bygges både lengre og flatere enn det som er anbefalt i dag. Det er en god klimanyhet.
Line har budd i båt sidan ho var 19: – Som å vere på ferie kvar dag
– Det er noko heilt eige å vere på sjøen. Og eg trur alle som er på sjøen kjenner den kjensla. Det er ei eiga ro, seier Line Jensby Andorsen (23).
Annonsørinnhold
Varmepumpe - også til bruk på sommeren!
Varme dager og mye pollen i lufta gjør at mange nordmenn holder seg inne eller flykter til havet for nedkjøling. Visste du at en varmepumpe kan hjelpe deg både med pollenplager og hetebølger, i tillegg til at den holder deg varm på regntunge sommerdager?
Sommerinnbruddene blir stadig færre
– Hvert år siden 2013 har antall innbrudd og sykkeltyveri gått ned, forteller forsikringsselskap. Samtidig er vi sløve når det gjelder å sikre leilighet og bolig.
Fellene er mange - slik unngår du å skade deg hjemme
Jo eldre du blir, jo viktigere er sikkerhet i hjemmet. Her får du de beste tipsene.
Slik avslører du kostnadsbombene på visning
Vi slurver mer når boligsalget får bein å gå på om våren: Alt for mange sjekker bagateller, men glemmer det vesentlige når de er på visning.
Ny regel for vaskehjelp skal hindre svart arbeid
Fra juli må de som leier vaskehjelp først sjekke om vaskehjelpen er registrert av Arbeidstilsynet. Arbeidsministeren håper regelen vil hindre svart arbeid.
Mener fremtiden ligger i den flytende pyramidebyen «Wayaland»
Et Roma-basert designfirma er i gang med å samle inn penger til en flytende by bestående av store og små pyramideliknende bygninger. Giverne bestemmer hvor byen skal ligge.
Utflyttingen fra Oslo øker kraftig
I fjor ble det registrert rekordmange flyttinger over norske fylkesgrenser. Vi slo oss ned i sentrale strøk, men flere flytter ut av enn inn til Oslo.
– Gi Rhododendronen en sjanse
Ikke gi opp buskene, selv om de ser pjuskete ut i vårsola etter en tøff vinter.