Britisk kvinne vant over 400 millioner kroner i lotto

Britisk tenåringsmamma vant rekordsum i lotto.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Angela Kelly stilte onsdag opp på pressekonferanse for å fortelle hvordan det var å vinne 35 millioner pund i lotto. Ettbarnsmoren og postarbeideren gleder seg både til å bytte ut hus og bil. Dessuten vil hun på ferie til Canada. Foto: David Moir/ ScanpixAngela Kelly stilte onsdag opp på pressekonferanse for å fortelle hvordan det var å vinne 35 millioner pund i lotto. Ettbarnsmoren og postarbeideren gleder seg både til å bytte ut hus og bil. Dessuten vil hun på ferie til Canada. Foto: David Moir/ Scanpix

Airth (NTB-Reuters): Storbritannias største lottomillionær noensinne sier hun ble overveldet da det viste seg at hun hadde vunnet 35 millioner pund, over 400 millioner kroner, i lotto.

Angela Kelly (40), som til daglig arbeider på posten, sa på en pressekonferanse onsdag at hun fortsatt er i sjokk etter at hun innkasserte jackpot og med ett ble en av Storbritannias rikeste kvinner.

Nå vil hun kjøpe et større hus på hjemstedet i nærheten av Glasgow hvor hun skal bo sammen med sin 14-årige sønn.

Hun vil også bytte ut bilen som nylig ble ødelagt i en bilulykke, dra på ferie til Canada og kanskje Hawaii.

Først tre dager etter helgens trekning, oppdaget Kelly at hun hadde vunnet. Hun sjekket kupongen på jobben, og sier hun ble helt stum da hun oppdaget at hun satt med tidenes storgevinst.

Om hun vil dele noe av pengene med sin fraseparerte ektemann, ønsker hun ikke å uttale seg om. (©NTB)

Personvernpolicy