Thorisdottir ut med hodeskade i Chelsea-seier

Maria Thorisdottir fikk seg smell i hodet søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Maria Thorisdottir kolliderte stygt med en motspiller og måtte byttes ut da Chelsea slo Liverpool 1-0 i engelsk eliteserie i fotball søndag.

Thorisdottir startet kampen på benken, men ble byttet inn etter en drøy time. Ni minutter før full tid ble den norske landslagsprofilen liggende på banen etter en tøff luftduell med en Liverpool-spiller.

De to spillerne fikk raskt medisinsk tilsyn, og etter flere minutter med behandling på banen kunne Thorisdottir rusle av gressmatta for egen maskin.

25-åringen gikk rett i garderoben og kom ikke tilbake på banen.

Svenske Magdalena Eriksson ble matchvinner for Chelsea med sin scoring etter en snau halvtimes spill i første omgang. 25-åringen brassesparket på vakkert vis inn det som ble kampens eneste mål.

Med søndagens seier gikk Chelsea forbi Liverpool på tabellen. London-klubben er nå nummer fire. Åtte poeng skiller opp til ligaleder Arsenal. Sistnevnte har én kamp mindre spilt.

Maren Mjelde er for tiden ute med skade. Det var allerede klart at hun mister landskampen borte mot Japan i november.