by:Larm: Susanna, Kulturkirken Jacob – Oslo, fredag 22. februar 2008Nydelige Susanna

Nydelige Susanna
Nydelige Susanna
Artikkelen fortsetter under annonsen

Susanna ga by:Larm-publikummet et pusterom i Kulturkirken Jacob sent fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leverte by:Larms vakreste konsertLeverte by:Larms vakreste konsert

Susanna Wallumrød, ene halvparten av Susanna And The Magical Orchestra, som ga ut sitt første soloalbum «Sonata Mix Dwarf Cosmos» i fjor sommer, fremførte sine sarte sanger for et lydhørt publikum i Kulturkirken Jacob i går kveld.

Med seg på scenen hadde hun to knapt hørbare musikere på henholdsvis gitar og trommer. De backet forsiktig, men kledelig, opp hovedpersonen på vokal og flygel. Når Susanna spiller maler hun stemninger som i by:Larm-sammenheng må kunne betraktes som relativt unikt. Den gamle kirken med fantastisk akustikk i veggene fungerte som perfekte kulisser til Susannas forsiktige, men nydelige låter.

Hennes pianodrevne sanger ble servert med en sterk tilstedeværelse, både fra Susanna selv og hennes to musikere på scenen. De tre musikerne ble tatt imot av et dypt konsentrert publikum, som benyttet sjansen til å få et pusterom i all larmen som ellers preget scenene rundt i byen denne sene fredagskvelden.

Susanna på plate er én ting, men å oppleve henne i en setting som den vi ble eksponert for i går, overgår det meste av det vi har hørt fra henne tidligere. Inkludert de flotte covertolkningene hun tidligere har gitt oss på plate sammen med Morten Qvenild i Susanna And The Magical Orchestra.

Eksepsjonelt vakkert er eneste konklusjon som kan oppsummere hvordan denne konserten var.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her