Meny
statsbudsjett
– Knefall for okkupantmakten Israel i UDs budsjett for 2018
Bjørnar Moxnes (Rødt) reagerer på at statsbudsjettet for 2018 truer med å fjerne statsstøtte til organisasjoner som støtter BDS-kampanjen mot Israel.
NHO Mat og Drikke med sukker-brev i tolvte time
NHO Mat og Drikke sender fredag brev til Stortingets finanskomité med krav om utsettelse av avgiftsvedtak til lovligheten etter EØS-avtalen er avklart.
– Sjokolade- og sukkeravgiften bryter med EØS-avtalen
Samarbeidspartiene på Stortinget skaffet seg 2 milliarder kroner i tolvte time ved å øke sukker- og sjokoladeavgiften. Orkla mener det strider mot EØS-avtalens statsstøtteregler.
Hagens nobeldrøm mot nederlag i Stortinget
Stortinget vedtar tirsdag etter alt å dømme nye regler som hindrer at vararepresentanter som Carl I. Hagen (Frp) kan velges inn i Nobelkomiteen.
SV ber KrF komme til venstresiden: – Utvilsomt at de hadde fått mer gjennomslag
SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener budsjettavtalen viser at KrF hadde hatt mer å tjene på å samarbeide med de rødgrønne. – Politikken handler om mer enn kroner og øre, svarer KrF.  
Svenske butikker jubler over avgiftshopp på godteri og brus i Norge
Svenske kjøpmenn nær norskegrensen jubler over høyere sukkeravgifter i Norge. De håper på en dobling i salget av brus og godteri. 
Bryggeritopp fikk avgiftssjokk – kalte KrF-nestleder en skurk
Bryggeritopp Petter Nome kaller KrF-nestleder Olaug Bollestad en skurk i en intern epost. Han mener hun har mye av skylden for økte avgifter på brus og godteri.
Nå forsvinner Skatteklasse 2
KrF kan feire flere seirer i neste års budsjett, men gikk også på et sviende nederlag: Skatteklasse 2 blir borte. 
Solberg erkjenner nederlag om lærernorm
Statsminister Erna Solberg (H) innrømmer at budsjettenigheten om en lærernorm betyr at regjeringen har akseptert et tiltak den ikke mener er det beste.
Lærere jubler for nytt skolekrav
I flere år har Utdanningsforbundet kjempet for en maksgrense for antall elever per lærer. Onsdag fikk de gjennomslag.
Populært