statsbudsjett
Mange går glipp av billigere barnehageplass
Lavtlønte kan søke om redusert betaling for barnehageplass, men mange benytter  seg ikke av tilbudet. Nå nærmer fristen seg for nye søknader.
Rapport: Fengslene har kuttet i utdanningstilbud, legebesøk og vedlikehold
Ostehøvelkuttene i fengslene kan ikke fortsette uten at det går ut over sikkerheten og innholdet i tilbudet, ifølge en rapport Justisdepartementet har bestilt.
USAs statsapparat åpnet etter knapt seks timers nedetid
USAs folkevalgte greide tidlig fredag morgen å få banket gjennom et statsbudsjett. Dermed unngikk statsansatte amerikanere å bli permittert nok en gang.
Nancy Pelosi satte talerekord i Representantenes hus
Demokratenes mindretallsleder Nancy Pelosi satte rekord i Representantenes hus onsdag, da hun talte i åtte timer for å argumentere mot budsjettavtalen. 
Siv Jensen vil fortsatt bruke ostehøvelen på offentlig sektor
Regjeringen vil fortsatt ta 0,5 prosent fra driftsbudsjettene til alle statlige virksomheter - med avbyråkratisering og effektivisering som begrunnelser.
Budsjettavstemning utsatt i USA - nedstengning fortsetter
Senatet i USA blir ikke enige om en løsning på budsjettkrisen innen arbeidsdagen starter mandag. Dermed må tusenvis av offentlig ansatte bli hjemme fra jobb.
– Knefall for okkupantmakten Israel i UDs budsjett for 2018
Bjørnar Moxnes (Rødt) reagerer på at statsbudsjettet for 2018 truer med å fjerne statsstøtte til organisasjoner som støtter BDS-kampanjen mot Israel.
NHO Mat og Drikke med sukker-brev i tolvte time
NHO Mat og Drikke sender fredag brev til Stortingets finanskomité med krav om utsettelse av avgiftsvedtak til lovligheten etter EØS-avtalen er avklart.
– Sjokolade- og sukkeravgiften bryter med EØS-avtalen
Samarbeidspartiene på Stortinget skaffet seg 2 milliarder kroner i tolvte time ved å øke sukker- og sjokoladeavgiften. Orkla mener det strider mot EØS-avtalens statsstøtteregler.
Hagens nobeldrøm mot nederlag i Stortinget
Stortinget vedtar tirsdag etter alt å dømme nye regler som hindrer at vararepresentanter som Carl I. Hagen (Frp) kan velges inn i Nobelkomiteen.