Meny
nord-korea
Sør-Korea prøver å finne ut hvorfor Trump droppet toppmøte
Myndighetene i Sør-Korea forsøker å finne ut hvorfor Donald Trump har avlyst toppmøtet med Nord-Korea, ifølge nyhetsbyrået Yonhap.
Trump avlyser toppmøte med Kim Jong-un
I et brev til Nord-Koreas leder Kim Jong-un skriver USAs president Donald Trump at toppmøtet i Singapore 12. juni ikke vil finne sted.
Nord-Korea hevder å ha ødelagt atomanlegget i Punggye-ri
Med utenlandske journalister som øyenvitner hevder Nord-Korea å ha «fullstendig» ødelagt sitt anlegg for atomprøvesprengninger i Pyonggye-ri.
John Bolton er hauken som dikterer Trump
President Donald Trumps nye nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton (69) kalles en hauk, og har hatt som uttalt mål å styrte regimet i Iran før 2019.
Khamenei stiller krav til Europa om de vil berge atomavtalen
Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei setter en rekke krav til europeiske ledere om de ønsker at Iran fortsetter å forholde seg til atomavtalen.
Pompeo: Kim Jong-un vil ha økonomisk hjelp og sikkerhetsgarantier
Nord-Korea vil ha økonomisk hjelp fra USA og sikkerhetsgarantier i bytte mot atomnedrustning, sier den amerikanske utenriksministeren Mike Pompeo.
Trump antyder at møtet med Kim kan bli utsatt
USAs president Donald Trump sier toppmøtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-un kan finne sted senere enn planlagt.
Pence: USA har ikke gitt etter for krav fra Nord-Korea
USA har ikke gjort noen innrømmelser i samtalene i forkant av toppmøtet med Nord-Korea, ifølge visepresident Mike Pence.
Journalister skal overvære ødeleggelsen av nordkoreansk atomanlegg
En liten gruppe utenlandske journalister har ankommet Nord-Korea, der de skal overvære denne ukas ødeleggelse av landets testanlegg for atomvåpen. 
Trump og Moon i telefonsamtale for å diskutere Nord-Korea
USAs president Donald Trump og hans sørkoreanske motpart Moon Jae-in tar til orde for tett samarbeid for å sikre et vellykket møte mellom Trump og Kim Jong-un.