Meny
nord-korea
Australier siktet for å være nordkoreansk agent
En australsk mann født i Sør-Korea er siktet for å ha fungert som en økonomisk agent for Nord-Korea. Han skal ha forsøkt å selge missildeler.
Jørn Andersen er «Pyongyangs Mourinho»
Jørn Andersen får oppmerksomhet for sin jobb som Nord-Koreas landslagssjef. I et stort intervju med nyhetsbyrået AFP presenteres han som «Pyongyangs Mourinho».
Russland sender militær delegasjon til Nord-Korea
Russland opplyste onsdag at de har sendt en militær delegasjon til Nord-Korea, men ville ikke offentliggjøre hensikten med besøket. 
Amerikanske Charles Jenkins var fanget i Nord-Korea i 40 år – nå er han død
Sersjant Charles Jenkins var 24 år da han hoppet av fra troppen sin i Sør-Korea i 1965. De neste 40 årene var han fanget i Nord-Korea. Nå er han død, 77 år gammel.
Russland roser USA for konstruktivt Nord-Korea-utspill
Russland skryter av USA etter at utenriksminister Rex Tillerson sa at amerikanerne er klare til å ha et første møte med Nord-Korea uten betingelser.
FN-utsending: Nord-Korea vil ikke ha krig
FN-utsending Jeffrey Feltman er tilbake fra et besøk i Pyongyang og sier Nord-Korea er enige om at det er viktig å hindre at det blir krig.
Kim lover å gjøre Nord-Korea til verdens største atommakt
Kim Jong-un lover å gjøre Nord-Korea til verdens største atommakt, melder statlige medier. 
Tillerson inviterer Nord-Korea til nye forhandlinger
USA er villig til å innlede en ny forhandlingsrunde med Nord-Korea, uten å stille betingelser, sier utenriksminister Rex Tillerson.
Kina forbereder seg på regime-kollaps i Nord-Korea
Nye dokumenter avdekker at minst fem store flyktningleirer er i ferd med å etableres langs grensa mellom Kina og Nord-Korea.
Rapport: Nord-Korea kan bruke sykdommer som våpen
En fersk rapport advarer om at Nord-Korea planlegger et biologisk våpenprogram.
Populært