Meny
fotball-vm
5.000 VM-tilskuere nekter å forlate Russland
Over 5.000 fotballsupportere som kom til Russland i forbindelse med fotball-VM i juni i fjor, oppholder seg fortsatt i landet.
Infantino vil ha utvidet VM som brobygger
FIFA-president Gianni Infantino gir ikke opp drømmen om å avvikle VM med 48 lag allerede i 2022 og sier at det kan dempe motsetninger i en urolig region.
Qatar med sjokkseier i Sveits
Sveits gikk på et pinlig 0-1-tap i hjemmemøtet med Qatar onsdag. Akram Afif sikret gjestene seieren etter et sent kontringsmål.
Britiske myndigheter støtter britisk og irsk fotball-VM
Storbritannias statsminister Theresa May sier at myndighetene vil støtte et fotball-VM i Storbritannia og Irland i 2030.
Taxisjef avviser at Bendtner handlet i selvforsvar
Sjefen til taxisjåføren som ble påført kjevebrudd av Nicklas Bendtner går til frontalangrep på påstanden om at RBK-profilen skal ha handlet i selvforsvar.
Trump ga Infantino varm velkomst – ga pressen rødt kort
USAs president Donald Trump tok tirsdag imot FIFA-president Gianni Infantino i Det hvite hus og gratulerte ham med å ha gitt fotball-VM 2026 til Nord-Amerika.
FIFA inviterer alle nasjonale forbund til VM-gjennomgang
Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) skal analysere sommerens VM og inviterer verdens 211 fotballforbund til konferanse i London 23. september.
Øyvind Alsaker: – Filming er en kreftsvulst i fotballen
TV 2-kommentator Øyvind Alsaker snakker om sitt forhold til VAR, Neymar og kontroversene rundt et fotball-VM i Russland.
Storavis: Qatar betalte tidligere CIA-agenter for å spre falsk propaganda i kampen om 2022-VM
Qatar gikk langt for å sabotere for rivalene i dragkampen om fotball-VM i 2022, skriver The Sunday Times. Ifølge den britiske avisen ble falsk propaganda brukt.
Tite fikk ny Brasil-kontrakt tross VM-skuffelse
Brasils fotballforbund har forlenget kontrakten med landslagssjef Tite (57) fram til VM i 2022.