Meny
redaksjonen anbefaler
Polen vil fjerne landbasert vindkraft
Alle dagens vindturbiner på land skal fjernes, mens nye skal bygges til havs. Samtidig vil den polske regjeringen bygge flere atomreaktorer og solceller.
– Utgangspunkt for alle senere pestsykdommer, inkludert Svartedauden
Det eldste kjente tilfellet av pestbakterien har blitt påvist i et 4900 år gammelt gravfunn i Sverige. – Stamfaren til Svartedauden, sier arkeolog til ABC Nyheter.
Carl I. Hagen med støtte til Russland
– Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke kan akseptere at Russland tar Krim, sier Carl I. Hagen til russisk tv.
Svein Jemtland (47) dømt til 18 års fengsel
Svein Jemtland (47) ble i Hedmarken tingrett dømt til 18 års fengsel for drapet på kona Janne Jemtland. Ektemannen anket på stedet.
Da kjøleskap var rikmannsluksus
Før kjøleskapets tid var is en av Norges aller største eksportartikler. På Isdammen på Årvoll i Oslo ble det skåret ut isblokker helt fram til vinteren 1968.
«Jeg tenkte – hvem vil huske meg?» Mannen som ble far til 200 barn
Han var redd han aldri skulle få familie, så Louis ble spermdonor og håpet at barna hans en dag ville spore ham opp. Det gjorde de.
Benedicte (50) trener crossfit med 20-åringer
«Pass på at du ikke skader deg da», sier folk til Benedicte Briså når de får høre at hun driver med crossfit.
Da Norge var tørrlagt
Da det ble innført forbud mot brennevin i 1916, tok det norske folk saken i egne hender. – Folk fikk et katastrofalt drikkemønster, sier historiker.
Advokater om nye Nav-regler: – Rammer en allerede sårbar gruppe svært hardt
Advokater får et hav av henvendelser fra fortvilte og syke mennesker som har mistet inntekten sin etter at regjeringen strammet inn reglene for arbeidsavklaringspenger.
London-politiet torpederer mopedkjeltringer
I 2017 ble det registrert 19.000 angrep fra mopedgjenger i den engelske hovedstaden. Gjengene nasker, raner, og utøver vold. Nå har politiet en ny, kontroversiell taktikk for å stanse bandene.