Meny
redaksjonen anbefaler
Løvetannbarnet som sprengte seg gjennom asfalten
Adrian Søbyskogen (26) vokste opp i et hjem med en alkoholisert mor og måtte tidlig bli voksen. I dag bruker han sin trøblete barndom til å gjøre suksess på karrierefronten.
– Det var ikke mye intelligent liv på høyresiden på den tida
En gang var Torbjørn Røe Isaksen høyresidens kule ungdomsalibi, selv om han innerst inne var en gammel mann.
Fedmespesialist: – Nei, folk med fedme kan ikke bare ta seg sammen
Det er snarere politikerne som bør skjerpe seg og iverksette tiltak som gjør det lettere å ta sunne valg, så folk kan unngå overvekt og fedme, mener professor Jøran Hjelmesæth.
– Til slutt var skammen min mye større enn kroppen min
Mari-Mette Graff som led av sykelig overvekt og på det meste veide 150 kilo, har opplevd stigma, møtt fordommer og ikke minst skammet seg over egen kropp.
Fengslene der flukt er nytteløst
Har du først havnet bak lås og slå i disse fengslene, kan du skyte en lang hvit pil etter muligheten til å flykte derfra.
Myndighetene vil ha deg til å bake en annen gang
Heretter må du tenke deg om: Når skal du sette bollene i ovnen? Nye strømmålere er første skritt på veien til å variere dine strømpriser ut fra hvor stort forbruket er i markedet.
Jensen om omstridt SMS: – Det er ikke noe Einstein-kode akkurat
Gjermund Cappelen (61) mener omstridt SMS viser at Eirik Jensen skulle ha mottatt 100.000. Jensen hevder SMS-en viser en dato.
Benny (36) har ikke råd til sko – må betale 4.700 kroner til kommunen
500 institusjonsplasser i rusomsorgen skulle vært gratis. Likevel har Oslo kommune krevd 15 millioner kroner i året for dem. Benny (36) har ikke råd til sko, og må betale 4.700 kroner til Oslo kommune.
«Veslemannen» koster millioner
Regningene for å holde «Veslemannen» under oppsyn tårner seg opp, men hvis fjellet sprenges vet ingen hvem som skal dekke følgeskadene.
CNN: Russland ruster opp i Kaliningrad
Nye satellittbilder tyder på at Russland er i ferd med å bygge opp flere militærbaser i Kaliningrad-enklaven sør i Østersjøen, ifølge CNN.