Meny
redaksjonen anbefaler
Russerne raser mot norsk militærekspert
«Russofobiske holdninger» som «forbitrer atmosfæren», skriver den russiske ambassaden om en militær analyse om at Norge kan trekkes inn i en hybridkrig.
«Militærjuntaens» barbariske voldshandlinger: Kvinner og barn voldtatt, traumatisert
Burmesiske soldater har voldtatt unge jenter og drept små barn, ifølge to ferske rapporter. Nå er en befolkning større enn Oslos, presset sammen på et område som Ullern bydel. Norcap-sjef Benedicte Giæver er sjokkert etter å ha besøkt flyktningleirene rundt Cox´s Bazar.
Den norske offiseren som vitnet mot Mladic: – I dag syntes jeg synd på ham
– Han er en av de verste krigsforbryterne, men i dag syntes jeg synd på ham, sier den tidligere FN-offiseren Per Anton Brennskag som har vitnet om forbrytelsene til Ratko Mladic.
Kongos president betalte sykehusopphold for Joshua French
Daværende sjef for etterretningstjenesten i Norge, Kjell Grandhagen, reiste i mars 2014 til Kongo for å løse French-saken, skriver moren i en ny bok.
F-35 utfordrer nasjonal suverenitet
Datamengden som Norges nye F-35-fly samler inn og videresender til produsentens servere i USA, får anskaffelseslandene - inkludert Norge - til å reagere.
Staten tjener 150 millioner på å ta 800 millioner i maskinskatt fra kommunene
Finansminister Siv Jensen (Frp): Staten  vil tjene 150 millioner på at kommunene mister 800 millioner ved fjerning av maskinskatt.
Statens strålevern: Helt klart at det har vært et atomuhell
Det radioaktive utslippet i Russland i slutten av september må skyldes et uhell eller en atomulykke, mener Statens strålevern. Det avviser russiske myndigheter.
Bygge-brødrene Njål og Cato har tjent 1,3 milliarder på 10 år
En tragisk ulykke gjorde at Njål og Cato tok over familiebedriften i ung alder. Sammen har de tjent 1,3 milliarder kroner de 10 seneste årene.
Slik skal russerne ha fått innflytelse på Trump
Forfatter Luke Harding tegner et bilde av en russisk sammensvergelse mot Donald Trump som går helt tilbake til 80-tallet. 
SV: – Regjeringen eksperimenterer med syke mennesker
STORTINGET (ABC Nyheter): Regjeringen ønsker å flytte finansieringen av flere legemidler fra folketrygden til sykehusenes budsjetter. 
Populært