Uber lansert i Tromsø

Uber-appen tilbyr både passasjerer og sjåfører en rekke sikkerhetsfunksjoner som sjåfør- og passasjervurdering, GPS-sporing og nød-support.
Uber-appen tilbyr både passasjerer og sjåfører en rekke sikkerhetsfunksjoner som sjåfør- og passasjervurdering, GPS-sporing og nød-support. Foto: Uber
Artikkelen fortsetter under annonsen

Uber har utvidet sitt tilbud i Norge og er nå tilgjengelig i fem norske byer. Sist ut er Tromsø - som da er verdens nordligste for den mobile transporttjenesten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

UBER: Fra 15. mars ble mobilitetstjenestene UberX tilgjengelig for reisende i Tromsø.

Lanseringen er en milepæl for Uber, ettersom Tromsø er den nordligste lanseringen av Uber-appen i verden.

- Ubers lansering er et svar på den betydelige økningen i etterspørsel i Tromsø, skriver selskapet i en pressemelding.'

Uber er allerede et tilgjengelig mobilitetsalternativ i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

- Supplere kollektivtrafikken

- Vi har sett en høy etterspørsel fra folk i Tromsø. Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre mobilitet og bidra til å gjøre mennesker mindre avhengig av privatbilen. Ubers mål er å supplere kollektivtrafikken, bidra til å redusere biltrafikken og gjøre reiser mer bærekraftige, samtidig som vi gir profesjonelle sjåfører nye muligheter. Og ikke minst er Tromsø en by med mange internasjonale besøkende som allerede benytter seg av appen vår andre steder, sier Peter Löfstrand, sjef for Uber i Norden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trygge turer

Ubers sikkerhetstiltak og teknologiske sikkerhetsfunksjoner bidrar til å gjøre reiser tryggere enn noensinne. Passasjerer vet alltid at de setter seg i riktig bil ettersom informasjon om sjåføren, som navn og skiltnummer, er tilgjengelig på forhånd i appen. I tillegg kan også passasjerer dele rutedetaljene med nærkontakter gjennom appen.

Uber i Tromsø

Passasjerer kan velge en destinasjon, få opp prisen på forhånd og betale gjennom en enkel og brukervennlig app. Appen tilbyr både passasjerer og sjåfører en rekke sikkerhetsfunksjoner som sjåfør- og passasjervurdering, GPS-sporing og nød-support. Appen gjør det mulig å spore reisen, dele ruten med nærkontakter og holde seg tilkoblet med support på appen.

Alle partnersjåfører er profesjonelle med alle nødvendige lisenser.