Trump vanærer Colin Powell dagen etter hans død: – Avskyelig

<p dir="ltr">– Donald Trump viser nok en gang at det ikke finnes noe bunnivå. Om lag 24 timer etter Colin Powells død beviste Donald Trump igjen at han er fullstendig ute av stand til å vise empati, nåde eller til og med vanlig anstendighet, skriver CNN-kommentator Chris Cillizza.</p>
– Donald Trump viser nok en gang at det ikke finnes noe bunnivå. Om lag 24 timer etter Colin Powells død beviste Donald Trump igjen at han er fullstendig ute av stand til å vise empati, nåde eller til og med vanlig anstendighet, skriver CNN-kommentator Chris Cillizza. Foto: Olivier Douliery / AFP

Det tok knapt et døgn fra tidligere utenriksminister Colin Powell døde av corona, til USAs tidligere president Donald Trump hånet og latterliggjorde ham.

– Det er fantastisk å se Colin Powell, som gjorde store feil i Irak, og såkalte masseødeleggelsesvåpen, bli omtalt så vakkert etter sin død av de falske nyhetsmediene. Jeg håper det også skjer med meg en dag, uttalte Donald Trump syrlig tirsdag.

Powell (84) var general og utenriksminister under president George W. Bush fra januar 2001 til januar 2005. Før dette var han USAs forsvarssjef, i årene 1989-1993.