Stesønn (34) siktet for drap på en av Englands rikeste menn

Britiske medier meldte kort tid etter drapet at det trolig var en relasjon mellom ofrene og gjerningsmannen. Nå er det klart at det dreier seg om en familietragedie. Stesønnen til Richard Sutton (83) er siktet for drapet på Sutton og overfallet på sin egen mor, Anne Schreiber (65), som fortsatt ligger kritisk skadd på sykehus.
Britiske medier meldte kort tid etter drapet at det trolig var en relasjon mellom ofrene og gjerningsmannen. Nå er det klart at det dreier seg om en familietragedie. Stesønnen til Richard Sutton (83) er siktet for drapet på Sutton og overfallet på sin egen mor, Anne Schreiber (65), som fortsatt ligger kritisk skadd på sykehus. Foto: AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Først kom nyheten om at en av Englands aller rikeste personer ble myrdet i sitt eget hjem. Nå skriver britiske medier at Richard Suttons egen stesønn (34) er siktet for drapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sutton står oppført på Sunday Times' «Rich List» og skal ha en formue på om lag 3,5 milliarder norske kroner, ifølge Daily Mail.

83-åringen ble funnet død med stikkskader onsdag kveld i forrige uke. Hans kone Anne Schreiber (65), som er den drapssiktedes egen mor, skal også ha blitt angrepet og utsatt for grov vold.

Hun kjemper fortsatt for livet på sykehuset etter å ha blitt påført kritiske skader.

Drept med mange knivstikk – overfalt sin egen mor

Ifølge flere britiske medier, blant annet The Sun er det Suttons 34 år gamle stesønn som nå sitter fengslet, siktet for drap og drapsforsøk.

Ifølge siktelsen skal mannen ha overfalt sin egen mor og påført henne livstruende skader.

Stefaren skal ha blitt drept med mange knivstikk. Han ble erklært død på stedet.

Britiske medier meldte kort tid etter drapet at det trolig var en relasjon mellom ofrene og gjerningsmannen, men først nå er det klart at det dreier seg om en familietragedie.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Besøkte gravstedet til sin biologiske far rett før drapet

Pågripelsen av 34-åringen skjedde om lag seks mil fra åstedet i Dorset, som ligger i regionen Sørvest-England, og grenser mot Devon, Somerset, Wiltshire og Hampshire.

Væpnet politi skal ha kjørt inn i siden på en Range Rover, før den siktede ble pågrepet. 34-åringen skal også ha vært skadet og måtte få behandling på sykehus.

Kort tid før draphendelsen fant sted skal den nå siktede 34-åringen ha besøkt sin biologiske fars gravsted.

Bodde hos mor og stefar under pandemien

Ifølge Daily Mail skal stesønnen ha bodd hos moren og stefaren under store deler av pandemien, men skal også ha disponert en egen leilighet i London.

Sir Richard Sutton eide flere kjente hotell, eide en rekke eiendommer og var involvert i omfattende forretningsvirksomhet.

Milliardæren etterlater seg to barn fra sitt første ekteskap og fem barnebarn, foruten sin kone, som er kritisk skadd.