Løvetannbarnet som sprengte seg gjennom asfalten

VIDEO: – Uten den indre sirkelen hadde jeg aldri sittet her, sier Adrian Søbyskogen.

Adrian Søbyskogen (26) vokste opp i et hjem med en alkoholisert mor og måtte tidlig bli voksen. I dag bruker han sin trøblete barndom til å gjøre suksess på karrierefronten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han kunne merke det allerede fra han åpnet øynene om morgenen og sto opp for å gjøre seg klar til å gå på skolen. Det skulle ikke mer til enn å lytte til lydene i leiligheten. Hvis moren satt i stolen i stua, visste han umiddelbart at hun hadde hatt en 24-timers sprint med Kong Alkohol.

– Når jeg kom hjem fra skolen, kunne jeg merke om hun hadde startet drikkingen. Den beste tiden var hvis jeg hørte at hun satt og sydde. Hun var veldig kunstnerisk og da drakk hun ikke. Det husker jeg som den beste tiden hvor jeg kunne sovne til lyden av den symaskinen, minnes Adrian Søbyskogen.

Redd noen skulle løfte på putene

Vi møter ham i de åpne lokalene til markedsbyrået CompEdge Consulting i Storgata. Fra sjette etasje midt i hjertet av Oslo, leder han i dag et selskap han startet ved å pantsette alt han hadde av jordisk gods. Målet var å bygge en plass der selskaper «som ønsker å gå fra 0-100 på kortest mulig tid» kan henvende seg, og firmaet har kunder som Telenor, Huawei og Skanska.

Mer om det senere. For historien om Adrian Søbyskogen er fortellingen om løvetannbarnet som ikke hadde noe annet valg enn å bli tidlig voksen.

Helt siden han kan huske, har Søbyskogen vokst opp med en alkoholisert mor. Foreldrene skilte seg da han var to år gammel, og Adrian ble boende hos moren.

– På mange måter var hun verdens beste mor, som veldig mange nok vil si. Men jeg har vært vant til å måtte gå i de samme slitne klærne gjennom barneskolen, og invitere venner opp for så stå i stjerne på kjøkkenet fordi det ikke så ut. Jeg var alltid redd for at noen skulle løfte på putene i sofaen, for der lå det jo vinflasker, forteller han åpenhjertig.

Les også: – Først og fremst er han bror min

(Saken fortsetter under)

– Selv om det har vært mye rabalder, så sitter jeg igjen med et positivt minne av henne, sier Adrian Søbyskogen om moren sin. Foto: Privat
– Selv om det har vært mye rabalder, så sitter jeg igjen med et positivt minne av henne, sier Adrian Søbyskogen om moren sin. Foto: Privat

Omgikk «riktige» folk

Etter hvert ble moren fysisk dårlig, og med ingen andre i nærheten til å innta rollen ble Adrian mannen i huset. Alle de problemer moren hadde, ble delt med sønnen, hvilket tvang ham til å bli voksen fort. Selv beskriver han det som en merkelig rolle å skulle ta når man kun går i første klasse på barneskolen.

– Jeg vet ikke om jeg bare var veldig heldig eller om jeg klarte å tenke selv, men jeg minglet med «riktige» folk. Jeg hadde blant annet tre-fire nære kompiser og det har nok gjort at jeg ikke har havnet i så mye trøbbel. Dessverre ser vi jo at det motsatte skjer altfor ofte.

– Men det er kanskje det som er beskrivelsen på det å være et løvetannbarn: Selv når det er tøft, så klarer du å blomstre og komme deg opp til tross for den tykke asfalten, smiler han.

Plassert i fosterhjem

Da Søbyskogen begynte på ungdomsskolen, skjedde det noe: Han turte endelig å si ifra.

– Bortsett fra de aller nærmeste kameratene, var det ingen som visste at jeg ikke hadde det så bra hjemme. Men på ungdomsskolen sa jeg fra til lærerinnen min.

Den første samtalen ble til flere én-til-én-møter der Adrian delte alt. Det lærerinnen fikk høre, var så urovekkende at hun til slutt fikk meldeplikt.

– Da ble det satt i gang et løp med barnevernet. Det husker jeg at ikke var så gøy, minnes Søbyskogen mens han holder godt rundt den hvite kaffekoppen på bordet fremfor seg.

(Saken fortsetter under)

Bortsett fra de aller nærmeste kameratene hans, var det ingen som visste at Adrian ikke hadde det så bra hjemme. Først på ungdomsskolen sa han fra til læreren som deretter tok grep. Foto: Privat
Bortsett fra de aller nærmeste kameratene hans, var det ingen som visste at Adrian ikke hadde det så bra hjemme. Først på ungdomsskolen sa han fra til læreren som deretter tok grep. Foto: Privat

– Var det ingen i familien som så deg?

– Jeg har en søster som har vært veldig viktig for meg. Hun er femten år eldre og det var hun som kom og hentet meg hvis det var noe galt. Jeg kunne ringe henne og hun forsto mye siden hun selv hadde bodd med mutter’n tidligere. Men det passet seg ikke slik at jeg kunne bo hos henne.

– Jeg hadde også en bestemor, men du er ikke så gira på å bo hos bestemoren din i en liten leilighet når du er i tenårene. Fatter’n har ikke stilt så mye opp, han burde nok ha gjort mer. Da var det ikke så veldig mange andre alternativer så jeg følte jeg var låst.

Da han var fjorten, flyttet Adrian til en fosterfamilie i Nannestad et halvt års tid. Selv beskriver han oppholdet som en fin opplevelse som ga ham trygge rammer å forholde seg til. Likevel tok det ikke lang tid før han vendte hjem til moren i Oslo.

– Det er jo et paradoks når du har det slik. Jeg skal ikke si at det er Stockholmsyndromet, men du får dårlig samvittighet overfor den du flytter fra.

Moren fortsatte å drikke, men nå begynte Adrian å ta igjen - det ble slutt på tiden der han pent måtte sitte i sofaen og høre på henne uten å kunne si noe.

– Det ble en ny opplevelse for henne. Da jeg var sytten flyttet jeg ut for godt etter å ha jobbet og spart opp egenkapital i løpet av et halvt år.

Les også: Hanne mistet begge foreldrene til Alzheimers

Læreren rådet til å slutte skolen

Allerede som 16-åring jobbet Søbyskogen med salg. Han merket fort et brennende engasjement for yrket, men jobbingen gikk ut over innsatsen på videregående. I perioder kunne han være borte fra undervisningen flere mandager grunnet sene jobbkvelder i helgene.

Til slutt rådet læreren hans på salg og service-linja, Rune, ham til å slutte på skolen og heller satse på salg.

– Jeg hadde selv tenkt på det en stund og så ble vi enige om at de skulle la meg gå. Men selv om jeg fikk slutte på skolen for å kunne fokusere på salgskarrieren min, så ville Rune fremdeles få dytte meg i riktig retning. Det gjorde han, og fra jeg var sytten har jeg nærmest kun jobbet med salg og gjort det veldig bra der.

– Det å foreslå for deg å slutte på skolen kan jo for mange virke som et oppsiktsvekkende råd å gi til en skolelei elev?

– Jeg kjenner Rune som Norges kanskje beste lærer fordi han våget å si det som er veldig upedagogisk riktig å si. Dersom du går skolesystemet for å bli lærer, føler jeg at du blir lært opp til å si at man skal gå skolesystemet. Det er jo ikke bare meg Rune har klart å dytte, og jeg har aldri hørt at han har dyttet noen i feil retning. Det var jo helt klart veldig spesielt å si det han sa, men jeg stolte på ham.

Les også: Kvinner tar fortsatt det meste av omsorgen for barna

Empati og analyse som arbeidsverktøy

Ni år etter at han vinket farvel til klasserommet, møtes han og Rune fremdeles. De har jevnlig mailutveksling eller telefonprat, og hvert år har de sitt eget julebord.

Da Adrian Søbyskogen startet opp CompEdge Conculting, var målet å bygge en plass å gå for selskaper «som ønsker å gå fra 0-100 på kortest mulig tid». Foto: Roger Grosvold/ABC Nyheter
Da Adrian Søbyskogen startet opp CompEdge Conculting, var målet å bygge en plass å gå for selskaper «som ønsker å gå fra 0-100 på kortest mulig tid». Foto: Roger Grosvold/ABC Nyheter

– Det var ikke sånn at han sa noe slikt som «Bare slutt på skolen så kommer det til å gå bra med deg». I stedet la vi sammen en plan som gikk ut på at jeg skulle gå ut i arbeidslivet der jeg jo allerede var flink og hvor jeg hadde muligheten til å kunne vokse på helt andre måter enn det jeg ville komme til gjøre på akademia.

– Hva er det ved salg som appellerer så sterkt til deg?

– Jeg synes forholdet mellom selger og kjøper er veldig spennende, der ligger det mye psykologi. Den trøblete barndommen min gjør at jeg blir veldig interessert i det å bruke empatiske evner til å forstå og analysere. På motsatt side kan jeg bruke de samme evnene til å stikke nesa litt frem og vise at dette går bra, forteller han til ABC Nyheter.

Søbyskogen hadde ulike viktige roller i ung alder før han ble rekruttert til et stort analyseselskap i London. Der fikk ansvaret for hele Skandinavia.

– Senere kom jeg hjem til Norge hvor jeg bodde et par år på promperommet hos fatter’n slik at jeg kunne få dette jeg jobber med i dag opp og gå, sier han med tydelig stolthet i stemmen.

Les også: Gründer med bunnsolid levebrød

Et tøft valg

Den siste tiden før han flyttet hjemmefra, fikk han og moren et godt forhold. Men for syv år siden førte drikkingen til at hun havnet i koma. Da måtte hennes nitten år gamle sønn ta et tøft valg.

– Jeg ville aldri vært foruten den oppveksten, sier Adrian Søbyskogen i dag. Foto: Privat
– Jeg ville aldri vært foruten den oppveksten, sier Adrian Søbyskogen i dag. Foto: Privat

– Hun hadde diabetes og da hun ble lagt inn, hadde hun nivåer som det er helt utrolig at hun klarte å overleve og fremdeles være i koma. Legen spurte om vi skulle forsøke vekke henne igjen, og da var jeg ganske tydelig på at det skulle vi ikke gjøre.

Dersom moren skulle våkne opp, ville hun mest sannsynlig bli sittende i en rullestol. Legen fortalte videre at sjansene var store for at hun kunne ha pådratt seg en form for hjerneskade.

– Jeg kunne ikke ha det på samvittigheten at vi tok moren min tilbake og satte henne i en enda verre situasjon. Søsteren min var helt motsatt, hun kunne ikke fatte hvorfor man kunne være så fæl og dra ut pluggen. Men hun forsto det etter hvert.

– Hvilke tanker sitter du igjen med i dag når det gjelder moren din?

Det blir stille et lite øyeblikk, før han svarer med klar stemme.

– Selv om det har vært mye rabalder, så sitter jeg igjen med et positivt minne av henne. Jeg har sagt at jeg aldri ville vært foruten den oppveksten, mens søsteren min kanskje ville vært det. Men hun har jo ikke bodd sammen med mamma på den måten som jeg har gjort.

Les også: – Jeg har aldri vært redd for å dø

Den indre sirkelen

Fra tretti kvadrat i Møllergata til dagens luftige lokaler med utsikt – Adrian Søbyskogen har unektelig gjort suksess i et konkurransefylt marked. Men den sympatiske lederen i den blå dressjakka er klar på at uten den oppveksten han har hatt, hadde han ikke sittet der han gjør nå.

– Det er en så stor og viktig del av livet, du kunne ikke bare byttet det ut med en A4-oppvekst og så hadde vi fått til det vi har fått til nå. Det er som Steve Jobs en gang sa: «Du kan bare se sammenhengen dersom du kikker deg tilbake».

(Saken fortsetter under bildet)

– Jeg hadde aldri klart å tenke klart og riktig, eller vært så strukturert som jeg er nå, hvis jeg ikke hadde hatt ulike folk rundt meg som jeg kan forholde meg til, forteller Søbyskogen. Foto: Roger Grosvold/ABC Nyheter
– Jeg hadde aldri klart å tenke klart og riktig, eller vært så strukturert som jeg er nå, hvis jeg ikke hadde hatt ulike folk rundt meg som jeg kan forholde meg til, forteller Søbyskogen. Foto: Roger Grosvold/ABC Nyheter

– Hva håper du andre kan ta med seg av din historie og det du har vært gjennom?

– Uavhengig av om du har det kjipt eller om du har det bra, er det viktig at du bygger opp den indre sirkelen. Noen er heldige som har en trygg, indre sirkel med kanskje helt opp til syv personer som guider deg og som du kan sparre med. Det er nok det jeg har lært, at jeg hadde aldri sittet her uten den indre sirkelen. Ja, jeg er kjempeflink til det jeg jobber med, men jeg hadde aldri klart å tenke klart og riktig, eller vært så strukturert som jeg er nå, hvis jeg ikke hadde hatt ulike folk rundt meg som jeg kan forholde meg til.

– Så må du sørge for å gi, ikke bare ta. Og det er ekstremt viktig at du aldri tar sirkelen for gitt, den kan lett kuttes hvis du selv ikke følger opp. Da er det til slutt ingen som gidder å følge opp deg.

Les også: – Minst like interessant å bli gründer som å ta direktørjobb

Gråt for åpent kamera

CompEdge Consulting jobber med å skape engasjerende historier gjennom tekst, lyd, bilder og artikler. Men det de egentlig prøver på, er å bane vei for en helt ny måte å drive salg og markedsføring gjennom en stadig mer populær business-serie på LinkedIn og YouTube. Søbyskogen smiler ekstra godt når han snakker om reaksjonene de får fra det han omtaler som «fansen».

– De som kjenner til oss ønsker å gi oss en klem, folk har kommet helt fra Trondheim for å si «hei». Det klarer du ikke å skape hvis du skal drive med det samme, gamle marketing-budskapet.

Selskapets tilnærmelse er å være personlig: Via ukentlige videoer deles personlige oppturer, nedturer, gleder og sorger med seerne.

– Det er en ny måte å drive salg og markedsføring på. Vi har for eksempel vist alt fra at vi vinner kontrakter, har flotte kundemøter og rekrutterer nye ansatte til at jeg er urolig for om ting kommer til å gå bra. Vi har blitt veldig personlig - jeg har til og med sittet og grått foran kamera. Men vi er ikke blitt helt som et reality-program.

Har du grenser for hvor personlig du er når dere filmer?

– Vi har en slags avtale med følgerne våre om at det innholdet du først ble interessert i, er noe vi skal sørge for at du får over tid. Det er gleder jeg har lyst til å dele som ikke kan deles fordi det vil rote til avtalen, samtidig som det vil være nedturer som bør forbli privat. Hvis jeg skulle delt alt jeg driver og tenker på, så kan det fort bli dystert.

Les også: «Tilgi oss, lille venn»

(Saken fortsetter under)

Adrian Søbyskogen har skapt et selskap som omsetter for over 10 millioner og har totalt 12 ansatte. Selv beskriver de seg som Norges råeste markedsbyrå. Foto: Roger Grosvold/ABC Nyheter
Adrian Søbyskogen har skapt et selskap som omsetter for over 10 millioner og har totalt 12 ansatte. Selv beskriver de seg som Norges råeste markedsbyrå. Foto: Roger Grosvold/ABC Nyheter

En inkubator

Skrur vi klokka fem år frem i tid, ser Søbyskogen for seg at selskapet hans har utvidet seg i areal til også omfatte etasjen over dem. Allerede har han planlagt å installere en innvendig vindeltrapp. Den samlede arbeidsskokken ser han for seg blir utvidet fra 12 til opptil 30 personer innen fem år er gått.

– Men det som kanskje er det mest spennende, er at vi vil ha fått definert og skapt en ny markedsføringsteori som er i utvikling nå. Om fem år skal det være pensum i skolebøkene. I løpet av den perioden skal vi også klare å huse andre mennesker som har eller har hatt en litt trøblete tid.

– Når det er midler og tid til det, har jeg troen på at vi om ett år eller to kan bli en inkubator og læringsplass. På den måten kan vi få muligheten til å gi noe tilbake.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
09:46 Syklist påkjørt i Stavanger09:29 Nav legger fram rapport om trygdeskandalen09:26 To menn skadd i arbeidsulykke i Sande – luftambulanse på stedet09:00 – Liten grunn til moralsk panikk etter #MeToo08:33 Norske allmennleger mer fornøyd med jobben enn utenlandske kolleger08:05 USA og Sverige har gjort det allerede – følger Ola-Kari etter?07:06 Fiasko-satsing: Derfor havnet Elbil-Sverige i bakleksa06:57 Verdens eldste jegertegninger funnet i hule i Indonesia06:55 Zlatan-statue vandalisert igjen – sto i fare for å velte06:34 Solbergs suksessoppskrift: Slik skal hun holde VM-løpet og sikre norsk gull06:30 Videregående skoler i Hedmark og Møre og Romsdal bidrar mest til at elevene fullfører06:00 Cubanere tar hesten i arbeid igjen06:00 Venstre-kamp for langt mer liberal asylpolitikk05:56 Feilaktige Nav-anmeldelser for 36 millioner kroner05:52 Dette skjer i dag05:45 EU-toppmøte med ny president og uten Boris Johnson05:31 Dette skjedde i natt05:19 Levninger på vulkanøy på New Zealand hentes fredag05:01 USA advarer Nord-Korea om konsekvensene av våpentest05:00 Motstandere vil stanse brexit med taktisk stemmegivning04:59 20-åring tiltalt for å ha delt samleievideo på Snapchat04:22 To bilbranner i Sandefjord – politiet mistenker ildspåsettelse03:41 NHH beklager – private sensorkommentarer lekket til studenter03:21 Colombia ber om erstatning fra supermarkedkjede etter julegenser-reklame02:21 Vulkanskadde sendes til Australia for å få behandling02:02 New Jersey-skyttere mistenkt i en annen drapssak01:36 De konservatives forsprang til Labour krymper00:56 SSB-forsker vil finne ut hvorfor krona svekkes00:38 Israel utskriver nok et nyvalg00:20 Tyske medier: Haaland i samtaler med Dortmund00:01 To menn i 20-åra siktet etter påkjørsel i Sandnes23:50 Supertalentet Felix bidro til Atletico-avansement23:48 Bayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen23:43 Jesus-målrush snudde kampen for City23:40 PSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray23:29 Helse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene23:25 Prisdobbel til Warholm, Grøvdal ble årets forbilde23:24 Bayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen22:56 Supertalentet Felix bidro til Atletico-avansement22:56 PSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray22:47 Vrakrester funnet i søk etter savnet militærfly i Chile22:33 New York Times: Enighet om forlik på 227 millioner kroner i Weinstein-saken22:04 Lørenskog-saken: – Folk sier de har sett henne21:35 To nedrykk for Nordlie på en drøy måned21:16 Sju siktet i to grove kidnappingssaker21:03 LSK rykket ned etter vanvittig drama - Start klar for Eliteserien20:54 Jesus-målrush snudde kampen for City20:24 Fannemel operert igjen, fikk gode nyheter19:59 Helse Nord-sjefen vil ha to sykehus på Helgeland19:44 Høie på tur i nord: – Befolkningen er forbannet19:20 Ranssiktet 15-åring varetektsfengslet i Trondheim19:17 Signalfeil på Gardermobanen rettet18:57 Gattuso erstatter Ancelotti: – Han er som en far for meg18:34 Fiskebåteiere avviser kvotekritikken: – Stemmer ikke18:33 – Du må være rik, jævlig rik, for å bli fisker18:33 Svensk eksminister frikjent for seksuell trakassering18:32 Tusenvis av reisende må kjøpe to togbilletter istedenfor én fra søndag av18:32 Drapet i Sola ble sannsynligvis forsøkt skjult18:04 Ferguson leder Everton mot Solskjærs United17:57 Gartner gjorde sensasjonelt funn – kan ha løst kunstmysterium17:53 Norsk friski-profil på sykehus i Beijing17:50 Infantino avviser FIFA-støtte til ny superliga i fotball17:50 Jordras tok med seg to naust i Trøndelag17:17 Senterpartiet faller markert på ny måling16:59 19-åring dømt til tolv års forvaring for Varhaug-drapet16:42 EUs klimagiv får norsk skryt16:22 Kvinne skutt av politiet16:13 Lance sitter fortsatt fast i isen16:10 Utvannet pensjonsreform blidgjør ikke fransk fagbevegelse16:08 11. ETG: Årtusenets julekalender: Velkommen til år 200815:37 20 personer pågrepet i Danmark i forbindelse med terrorplanlegging15:33 «Ekstremt vanskelig» å finne alle ofrene for trygdeskandalen15:17 Anders Mol kåret til verdens beste sandvolleyballspiller15:16 FIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini14:36 Store protester mot at Sydney kveles14:35 Viggo Kristiansens advokat: – Vi vil stå på til siste slutt14:34 Fire ekstra ambulansefly satt inn14:12 NHO: – Sannsynlig at renten kuttes13:56 Norge til VM-semifinale etter Tyskland-drama13:43 Midt-Norge får det fineste været til helgen13:02 Time: Greta Thunberg er «årets person»12:54 Boko Haram har tatt livet av minst 275 i Kamerun i år12:53 Drapssiktet mann i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld12:40 Pågrepet 18-åring i Trondheim avhørt: – Ville verken skremme eller true12:12 Eldre kvinne døde i påkjørsel i Vindafjord11:42 Ferge grunnstøtte i Fedje11:41 Dansk håndballfiasko i VM, får ikke spille OL11:09 Epstein-offer frykter for livet: – Onde krefter ønsker å se meg stilnet11:06 Roxette-vokalist Marie Fredriksson begraves i stillhet10:44 Kritisk Solbakken etterlyser sunn fornuft10:43 Suu Kyi: Folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt10:19 Thunberg: Verdens ledere mangler innsikt10:17 Oversikt: Drapssaker i Norge i 201910:16 To ambulanser krasjet i Tønsberg10:12 Saudi-Arabias oljeselskap på børs09:09 Israel går mot nok et nyvalg09:06 Fluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert09:02 Norge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre09:01 Stor måling peker mot tory-seier09:01 Bil heves fra sjøen etter drap i Sola
Siste nytt
09:46NorgeSyklist påkjørt i Stavanger09:29NorgeNav legger fram rapport om trygdeskandalen09:26NorgeTo menn skadd i arbeidsulykke i Sande – luftambulanse på stedet09:00Helse og livsstil– Liten grunn til moralsk panikk etter #MeToo08:33Helse og livsstilNorske allmennleger mer fornøyd med jobben enn utenlandske kolleger08:05NorgeUSA og Sverige har gjort det allerede – følger Ola-Kari etter?07:06MotorFiasko-satsing: Derfor havnet Elbil-Sverige i bakleksa06:57VerdenVerdens eldste jegertegninger funnet i hule i Indonesia06:55SportZlatan-statue vandalisert igjen – sto i fare for å velte06:34SportSolbergs suksessoppskrift: Slik skal hun holde VM-løpet og sikre norsk gull06:30NorgeVideregående skoler i Hedmark og Møre og Romsdal bidrar mest til at elevene fullfører06:00VerdenCubanere tar hesten i arbeid igjen06:00NorgeVenstre-kamp for langt mer liberal asylpolitikk05:56NorgeFeilaktige Nav-anmeldelser for 36 millioner kroner05:52NorgeDette skjer i dag05:45VerdenEU-toppmøte med ny president og uten Boris Johnson05:31NorgeDette skjedde i natt05:19VerdenLevninger på vulkanøy på New Zealand hentes fredag05:01VerdenUSA advarer Nord-Korea om konsekvensene av våpentest05:00VerdenMotstandere vil stanse brexit med taktisk stemmegivning04:59Norge20-åring tiltalt for å ha delt samleievideo på Snapchat04:22NorgeTo bilbranner i Sandefjord – politiet mistenker ildspåsettelse03:41NorgeNHH beklager – private sensorkommentarer lekket til studenter03:21VerdenColombia ber om erstatning fra supermarkedkjede etter julegenser-reklame02:21VerdenVulkanskadde sendes til Australia for å få behandling02:02VerdenNew Jersey-skyttere mistenkt i en annen drapssak01:36VerdenDe konservatives forsprang til Labour krymper00:56NorgeSSB-forsker vil finne ut hvorfor krona svekkes00:38VerdenIsrael utskriver nok et nyvalg00:20SportTyske medier: Haaland i samtaler med Dortmund00:01NorgeTo menn i 20-åra siktet etter påkjørsel i Sandnes23:50SportSupertalentet Felix bidro til Atletico-avansement23:48SportBayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen23:43SportJesus-målrush snudde kampen for City23:40SportPSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray23:29NorgeHelse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene23:25SportPrisdobbel til Warholm, Grøvdal ble årets forbilde23:24SportBayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen22:56SportSupertalentet Felix bidro til Atletico-avansement22:56SportPSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray22:47VerdenVrakrester funnet i søk etter savnet militærfly i Chile22:33PengerNew York Times: Enighet om forlik på 227 millioner kroner i Weinstein-saken22:04NorgeLørenskog-saken: – Folk sier de har sett henne21:35SportTo nedrykk for Nordlie på en drøy måned21:16NorgeSju siktet i to grove kidnappingssaker21:03NorgeLSK rykket ned etter vanvittig drama - Start klar for Eliteserien20:54SportJesus-målrush snudde kampen for City20:24SportFannemel operert igjen, fikk gode nyheter19:59NorgeHelse Nord-sjefen vil ha to sykehus på Helgeland19:44NorgeHøie på tur i nord: – Befolkningen er forbannet19:20NorgeRanssiktet 15-åring varetektsfengslet i Trondheim19:17NorgeSignalfeil på Gardermobanen rettet18:57SportGattuso erstatter Ancelotti: – Han er som en far for meg18:34PengerFiskebåteiere avviser kvotekritikken: – Stemmer ikke18:33Politikk– Du må være rik, jævlig rik, for å bli fisker18:33VerdenSvensk eksminister frikjent for seksuell trakassering18:32PengerTusenvis av reisende må kjøpe to togbilletter istedenfor én fra søndag av18:32NorgeDrapet i Sola ble sannsynligvis forsøkt skjult18:04SportFerguson leder Everton mot Solskjærs United17:57VerdenGartner gjorde sensasjonelt funn – kan ha løst kunstmysterium17:53SportNorsk friski-profil på sykehus i Beijing17:50SportInfantino avviser FIFA-støtte til ny superliga i fotball17:50NorgeJordras tok med seg to naust i Trøndelag17:17PolitikkSenterpartiet faller markert på ny måling16:59Norge19-åring dømt til tolv års forvaring for Varhaug-drapet16:42NorgeEUs klimagiv får norsk skryt16:22NorgeKvinne skutt av politiet16:13NorgeLance sitter fortsatt fast i isen16:10VerdenUtvannet pensjonsreform blidgjør ikke fransk fagbevegelse16:08Kultur11. ETG: Årtusenets julekalender: Velkommen til år 200815:37Verden20 personer pågrepet i Danmark i forbindelse med terrorplanlegging15:33Penger«Ekstremt vanskelig» å finne alle ofrene for trygdeskandalen15:17SportAnders Mol kåret til verdens beste sandvolleyballspiller15:16SportFIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini14:36VerdenStore protester mot at Sydney kveles14:35NorgeViggo Kristiansens advokat: – Vi vil stå på til siste slutt14:34NorgeFire ekstra ambulansefly satt inn14:12PengerNHO: – Sannsynlig at renten kuttes13:56SportNorge til VM-semifinale etter Tyskland-drama13:43NorgeMidt-Norge får det fineste været til helgen13:02VerdenTime: Greta Thunberg er «årets person»12:54VerdenBoko Haram har tatt livet av minst 275 i Kamerun i år12:53NorgeDrapssiktet mann i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld12:40NorgePågrepet 18-åring i Trondheim avhørt: – Ville verken skremme eller true12:12NorgeEldre kvinne døde i påkjørsel i Vindafjord11:42NorgeFerge grunnstøtte i Fedje11:41SportDansk håndballfiasko i VM, får ikke spille OL11:09VerdenEpstein-offer frykter for livet: – Onde krefter ønsker å se meg stilnet11:06KulturRoxette-vokalist Marie Fredriksson begraves i stillhet10:44SportKritisk Solbakken etterlyser sunn fornuft10:43VerdenSuu Kyi: Folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt10:19VerdenThunberg: Verdens ledere mangler innsikt10:17NorgeOversikt: Drapssaker i Norge i 201910:16NorgeTo ambulanser krasjet i Tønsberg10:12PengerSaudi-Arabias oljeselskap på børs09:09PolitikkIsrael går mot nok et nyvalg09:06SportFluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert09:02SportNorge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre09:01PolitikkStor måling peker mot tory-seier09:01NorgeBil heves fra sjøen etter drap i Sola
Populært