Hans Ingvars uverdige avslutning: – Sterkt beklagelig

<p>Sykehjemsoppholdet ble starten på slutten for Hans Ingvar Steen Torgersen. Her med datteren, Ann Kristin Eliassen.</p>
Sykehjemsoppholdet ble starten på slutten for Hans Ingvar Steen Torgersen. Her med datteren, Ann Kristin Eliassen. Foto: Privat

I 2016 ble Hans Ingvar Steen Torgersen beboer på Bergåstjern sykehjem i Stavanger. Det skulle vise seg å bli «starten på nedturen», ifølge døtrene hans. – Sterkt beklagelig, innrømmer virksomhetsleder ved sykehjemmet.

Dehydrering, størknende matrester, sjeldent sengeskift, lite mat og flere timer i samme bleie preget det siste månedene av Hans Ingvar Steen Torgersens liv på sykehjem. Døtrene til Torgersen er opprørt over behandlingen han fikk – eller mangelen derav.

– Far ble innlagt for en rutineoperasjon først, men så ble han smittet på sykehuset og fikk ikke tatt operasjon. Han ble sendt videre til et korttidsopphold på sykehjemmet, og det var der nedturen til far startet, forteller Ann Kristin Steen Eliassen til ABC Nyheter.

Hensikten med korttidsoppholdet på sykehjemmet var å bli smittefri og få bedret sin allmenntilstand. Slik ble det ikke.

Eliassen er én av to døtre. Hun forteller at faren ble liggende «stort sett i isolasjon i to måneder» på Bergåstjern sykehjem i Stavanger. På grunn av smitten han fikk fra sykehuset lå han på et isolert rom – men den graden av isolasjon han opplevde, var ikke forsvarlig, mener datteren.

Ann Kristin Eliassen (t.v.) og Irene Louise Eide er opprørt over behandlingen faren deres fikk på Bergåstjern sykehjem. Foto: Privat
Ann Kristin Eliassen (t.v.) og Irene Louise Eide er opprørt over behandlingen faren deres fikk på Bergåstjern sykehjem. Foto: Privat

– Sykepleierne var ikke særlig mye inne hos ham. Han ringte hjem til oss og fortalte at han hadde ligget med diaré i bleien sin i flere timer, uten at han fikk hjelp. Vi pårørende ringte til sykehjemmet og sa de måtte skifte på ham for at det skulle bli gjort, forteller Eliassen.

Alarmsnoren for hjelp var festet slik at han ikke kunne nå den, og de ansattes sjeldne besøk inn til ham gjorde at han ble liggende med samme bleia i flere timer. I dokumenter fra Bergåstjern sykehjem som ABC Nyheter har fått innsyn i, står det at alarmsnoren alltid er tilgjengelig dersom pasienten ligger i sengen.

Eliassen og søsteren hennes, Irene Louise Eide, sitter igjen med en følelse av at sykepleierne ikke ville ta tak i problemene med farens opphold.

– Vi måtte etterlyse alt. Ingenting gikk av seg selv, sier Eide til ABC Nyheter.

– Han lå ofte med matrester på seg, og hadde for eksempel store klumper med risgrøt i halsgropen som var gammelt og størknet. Det så ikke mye verdig ut – ikke i det hele tatt, sier Eliassen.

Dårlig bemanning ingen unnskyldning

– Far var en sosial mann. Vi spurte om sykepleierne kunne gå inn i ti-femten minutter og bare sitte med ham, men det var gyselig vanskelig. Det var nok ekstra arbeid å gå inn til ham, for han trengte mye hjelp, sier Eliassen.

Torgersen ble betegnet som omsorgsfull, snill og leken. Foto: Privat
Torgersen ble betegnet som omsorgsfull, snill og leken. Foto: Privat

Døtrene tror ikke det var dårlig bemanning som gjorde at faren ikke fikk nok tilsyn – bare en manglende evne til å reagere. De forteller blant annet at de så flere av sykepleierne sittende på TV-stua, sittende og lese avisen eller strikket sammen med andre beboere.

Samtidig som Eliassen betegner faren som en sosial mann, forteller hun også at han var en mann av få ord. Han likte ikke å klage, og ville ikke være til unødig bry.

– Han sa at sykepleierne ikke var snille med ham. At så fort vi dro, var ikke sykepleierne så greie lenger.

Døtrene hans satte gjentatte ganger spørsmålstegn ved behandlingen faren mottok, uten at det vant frem. De så for eksempel at urinen hans inneholdt blod, men ble fortalt at det var normalt da de gjorde sykepleierne bevisst på det. I ettertid fikk de vite at det slettes ikke var normalt.

– Svært beklagelig

Virksomhetsleder ved Bergåstjern sykehjem, Kari Lindø Aamodt, beklager opplevelsen de pårørende har hatt.

– Det er svært beklagelig at pårørende har opplevd utilfredsstillende pleie, omsorg og behandling ved vår virksomhet.

– Hvordan kunne dette skje?

Rutiner som forelå var ikke tatt i bruk. Dette er sterkt beklagelig.

– Hvilke tiltak har dere gjort for å forhindre at dette skjer igjen?

– Bergåstjern sykehjem og Stavanger kommune er opptatt av et kontinuerlig forbedringsarbeid. Denne saken har resultert i en rekke tiltak for å forbedre våre tjenester. En omfattende tiltaksplan for å rette opp det som ikke fungerte er gjennomført. Dette går på opplæring i rutiner og dokumentasjon, opplæring i smittevern, ernæring og andre temaer.

I tillegg forteller Aamodt at det er gjennomført kontroller av dokumentasjon og at rutiner er fulgt opp.

Stavanger Aftenblad omtalte hendelsen i sin avis den 9. februar 2018, med et tilsvar fra daværende konstituert virksomhetsleder ved hjemmet, Merete Børresen. Aamodt sier seg enig det Børresen sa den gang:

– Her har det vært mangelfull pleie og omsorg, og vi tar dette veldig tungt. Vi tar selvkritikk, og tar ikke dette lett.

Også Børresen nevnte manglende oppfølging av rutiner:

– Her har mye sviktet som ikke skulle svikte. Rutiner som ligger der er ikke tatt i bruk. Det er beklagelig at det kunne skje og vi ønsker at det ikke skal skje igjen.

Les også : Ap lover hund til alle sykehjem i Oslo

Motsier journalførte problemer

Eliassen forteller om en episode hun husker spesielt godt. Da hun kom inn på farens rom så hun en bolle med risgrøt som var så godt som urørt. Eliassen spurte en sykepleier hva faren hennes hadde spist den dagen, og fikk risgrøt til svar. Hun spurte om han hadde spist mye, og jada – det kunne sykepleieren forsikre om at han hadde.

– Jeg sa at han bare hadde tatt en skje av risgrøten, og at den ene skjeen med grøt fortsatt ligger i halsgropen hans. Da fikk jeg til svar at det ikke var så lett å gi ham mat, hvorpå jeg sa at han trenger hjelp. Han har ikke krefter i armene til å spise. Han ligger jo!

Torgersen fikk ikke hjelp til å dele opp maten, eller hjelp til å spise den. Eliassen forteller videre at hun opplyste sykepleieren om at faren hennes hadde problemer med å svelge, men da fikk hun til svar at det slettes ikke var et problem for ham.

– Men det står i journalen hans at han har svelgebesvær.

Torgersen var en sosial mann, men fikk lite besøk av sykepleiere på sykehjemmet. Det var det de pårørende som måtte stå for. Foto: Privat
Torgersen var en sosial mann, men fikk lite besøk av sykepleiere på sykehjemmet. Det var det de pårørende som måtte stå for. Foto: Privat

Ble «dypt sjokkert»

Gjentatte ganger forsøkte døtrene å oppnå en dialog med sykehjemmet, for å få dem til å forstå hvor alvorlig situasjonen for faren var. Det var ikke sykehjemmet lydhøre for.

Da Torgersen først ble beboer på hjemmet, klarte han dagligdagse gjøremål selv, som å barbere seg. På slutten ble han fullstendig avhengig av hjelp. Foto: Privat
Da Torgersen først ble beboer på hjemmet, klarte han dagligdagse gjøremål selv, som å barbere seg. På slutten ble han fullstendig avhengig av hjelp. Foto: Privat

Situasjonen ble stadig forverret. Faren de hadde fått innlagt på sykehjemmet hadde vært selvdrivende – han kunne gå, skifte klær og gjøre mange dagligdagse gjøremål på egenhånd. Dokumenter ABC Nyheter har fått innsyn i underbygger dette.

Etterhvert var han en skygge av sitt tidligere jeg. Han kunne ikke løfte armene sine, barbere seg eller gjøre noe uten hjelp.

– En dag vi besøkte ham var situasjonen så galen at vi sa til sykepleierne at han må til lege, han må få flytende mat og drikke, og han må få intravenøst – men da fikk vi beskjed om at det ikke var vi som kunne ta den beslutningen. Da sa jeg at man måtte ringe på lege.

Eide forteller at de fikk til svar at «ja, de kunne jo det» – men at det var vanskelig å få til. Sykehjemslegen hadde gått for dagen, fikk Eide beskjed om. Da ble hun sint, og gjentok at legen faktisk måtte ringes. Faren var det nærmest umulig å ha kontakt med på dette tidspunktet.

Sykehjemmet forsøker å ringe legevakten, som ga beskjed om at legen skulle ringe opp igjen. Etter over en times ventetid tok Eliassen saken i egne hender:

På slutten av oppholdet sitt var Torgersen energiløs og i dårlig form. Foto: Privat
På slutten av oppholdet sitt var Torgersen energiløs og i dårlig form. Foto: Privat

– Jeg ringte selv til legevakten, og forklarte situasjonen. Da kom ambulanse og hentet far. De ble dypt sjokkert. Pappa hadde utstående hudfolder og var dehydrert. Sykepleierne forsvarte det med at de ga ham mye vann, og han spiste pent. Det var løgn, forteller Eliassen.

Da faren kom til avdelingen fikk han tilført litt væske og næring. Da sa han: «Nå føler jeg meg trygg.»

Den samme legen som hadde Torgersen inne til den opprinnelige rutineoperasjonen som førte til kortidsoppholdet på sykehjemmet, fikk se mannen igjen da han kom tilbake til sykehuset. Også han ble sjokkert.

– Når han kom inn på samme avdelingen, sa de: «Herregud, vi kjenner ham ikke igjen. Hvordan er dette samme mann?» De kunne ikke forstå at dette kunne skjedd på så kort tid.

Faren døde en uke senere, 85 år gammel. Med datterens ord: «han orket ikke mer».

Klage til Fylkesmannen

For å unngå at flere fikk oppleve lignende uverdig omsorg, sendte døtrene inn en klage til Fylkesmannen. De fikk medhold i klagen, men har ikke fått noen erstatning.

– I papirene vi har fått fra fylkesmannen ligger journalen fra sykehjemmet. Der står det at de beklager for det som har skjedd, men at rutiner ikke var på plass, det var vanskelig system ... De renvasker seg selv, sier Eide.

I Stavanger Aftenblads artikkel fra 9. februar 2018, forteller direktør for helse og velferd i Stavanger kommune, Eli Karin Fosse, at saken var så alvorlig at den ble behandlet i direktørens kvalitetsutvalg to ganger.

– Det er en sjelden sak, og vi har heldigvis ikke mange av dem. Vi har jobbet mye med denne saken og det er lenge mellom hver gang vi får slike konklusjoner fra Fylkesmannen i Rogaland, sa Fosse den gang.

Leder for sykehjemmet i dag, Kari Lindø Aamodt, påpeker at denne konkrete saken ble lukket av direktørens kvalitetsutvalg i mai 2018.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
20:41 Dokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39 Bulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38 Macron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36 Mann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04 Hovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00 Slakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan18:00 26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning
Siste nytt
20:41VerdenDokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39SportBulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38VerdenMacron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36NorgeMann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04SportHovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00MotorSlakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenÅtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03PengerSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00PolitikkKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55PengerNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56PolitikkGiske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29PolitikkUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52KulturMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30KulturKong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17KulturDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan18:00Kultur26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning
Populært